• Zaterdag 18 december heeft er weer persconferentie plaatsgevonden. Er zijn serieuze zorgen over de omikron-variant en om die reden gaat vanaf vandaag onze winterstop in en gaat de club op slot tot en met vrijdag 14 januari 2022. 

 • Dat de club gesloten is betekent echter niet dat je niet kunt trainen, hier gelden wel strikte voorwaarden voor:

  1. Wil je trainen in de periode van 20 december 2021 t/m vrijdag 14 januari 2022 dan kan dat enkel op het hoofdveld.
  2. Stuur Ben van Steenbergen (onze wedstrijdsecrataris) een berichtje, dan ontvang je ook de eventueel benodigde selutelcode.
  3. Openen en sluiten verzorg je als trainer zelf.
  4. Zorg dat de materialen (in de zelfde getalen als uitgenomen) teruggelegd worden in de daarvoor bestemde kast (pionnen, hoedjes etc) en de ballen in het ballenhok in het juiste rek (en niet een zak met ballen tertugzetten!)
  5. Tot slot: zorg ook dat je het veld netjes achterlaat en zet de goals weer op slot.

  Verder gelden de algemene regels / huidige maatregelen (nav persconferentie 18 december 2021) tussen 05.00 en 17.00 uur: 

  • voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, exclusief instructeur;

  • kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club; zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden;

  • de toiletruimte in kleedkamer 3 is toegankelijk; alle overige kleedkamers en de Taveerne (sportkantine) niet.

  • tussen 17.00 en 05.00 uur is ook geen enkele andere activiteit dan sporten toegestaan, dus ook geen vergaderingen en bijeenkomsten.

  • Personen die echt nodig zijn om na 17.00 uur (sluitingstingstijd accommodatie) de boel op te ruimen, mogen daar zijn. Anderen mogen daar niet meer verblijven.