• Op zaterdag 7 oktober 2023 vonden de Pupillenwedstrijden voor de onder8, onder9 en onder10 teams plaats. We willen graag deze gelegenheid aangrijpen om jullie van harte te bedanken voor jullie waardevolle en onmisbare bijdrage als spelbegeleiders. Jullie hebben een cruciale rol gespeeld bij het mogelijk maken van deze geweldige dag voor onze jonge spelers.

 • Beste spelbegeleiders (in opleiding),

  Jullie inzet als spelbegeleiders was essentieel om ervoor te zorgen dat de wedstrijden op een eerlijke en gecoördineerde manier werden gespeeld. Jullie hebben de regels gehandhaafd, de spelers begeleid en ervoor gezorgd dat de wedstrijden soepel verliepen. Jullie enthousiasme en betrokkenheid hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de positieve ervaring van zowel de spelers als de toeschouwers.

  Daarnaast willen we jullie ook bedanken voor jullie fluitwerk in het kader van de Week van de Scheidsrechter. Deze speciale week benadrukt het belang van scheidsrechters en spelbegeleiders in het voetbal en het belang van sportiviteit en respect op het veld. Door jullie rol als spelbegeleiders te vervullen, hebben jullie bijgedragen aan het positieve sportklimaat waarin fair-play en respect hoog in het vaandel staan.

  Nogmaals willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie toewijding en inzet. Zonder jullie zou het organiseren van deze wedstrijden en het stimuleren van de liefde voor voetbal onder onze jonge spelers niet mogelijk zijn geweest. Jullie zijn de stille helden van het veld!

  Met vriendelijke groet,
  Miriam en Danny