Aanmelden als Vriend van de Jeugd

Aanvraagformulier Vriend
De actie “Vrienden van” is een manier om het jeugdvoetbal bij UVV’40 zichtbaar te steunen. UVV’40 wil de jeugdopleiding een kwalitatieve impuls geven. Het inhuren van professionele trainers kost geld. Bij vele clubs wordt hier een extra bijdrage per voetballes gevraagd of een veel hogere contributie. UVV’40 heeft de ambitie meer en beter te trainen en deze betaalbaar en voor iedereen toegankelijk te houden. Ook vraagt de groei van de vereniging, met onder andere de Mini Pupillen, om extra materialen. Kortom uw steun is bijzonder welkom.

Hiervoor is de actie ‘Vrienden van de jeugd van UVV’40’ bedacht. U kunt zich als individu, familie of groep inschrijven en de jeugd steunen. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 25,- krijgt u een eervolle vermelding op onze website. Er is zelfs de mogelijkheid om uw steun te betuigen in naam van uw favoriete voetbalclub. Bijvoorbeeld u steunt als Vriend van UVV'40, NAC, Feyenoord, PSV of AJAX de jeugd van UVV’40.

Deze vorm van sponsoring is speciaal bedoeld voor ouders, opa's en oma's, ooms en tantes van voetballende kinderen, voetballiefhebbers, mensen met een UVV’40 hart, elftallen, etc. Het is een sponsorplan voor particulieren en in tegenstelling tot overige vormen van sponsoring worden hier geen bedrijfslogo's en/of -namen op vermeld, maar alleen eigen namen. Jaarlijks zal verslag worden gedaan van de inkomsten en bestedingen ten bate van de Jeugd van UVV'40! U verbindt zich steeds voor 1 jaar (kalenderjaar) aan deze donatie.

Door middel van deze donatie bent u nog meer betrokken bij het wel en wee van UVV!

Interesse? Vul dan het onderstaande formulier in!
 
*
*
*
*
*
*
*
Terug naar boven