• Alle leden van UVV'40 vereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Deze app maakt de beleving op en rondom onze mooie club nog leuker en beter!

    Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website

  • Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

    Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?

    En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

    Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Neem dan even contact op met de lededadministratie via ledenadministratie@uvv40.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.