• Doe mee met UVV'40 voor vlooienmarkt 2023. We hebben allemaal nog goede spullen in huis die we niet meer gebruiken maar te goed zijn voor het grof vuil. Een mooie gelegenheid om afstand hiervan te doen en deze spullen aan te bieden voor de vlooienmarkt op 9 en 10 september a.s. op het Pekhoeveterrein in Ulvenhout. En met de opbrengst daarvan zijn de organiserende verenigingen waaronder UVV’40 natuurlijk heel blij.

 • Inzameling
  Op donderdag 7 en vrijdag 8 september verzamelen we direct op het Vlooienmarktterrein op de Pekhoeve de  spullen in. Deze worden gesorteerd en meteen op de juiste plaats op het terrein gezet. De inzameling start beide dagen om 15.00 uur en sluit om 20.00 uur.  Dus een mooie kans om afstand te doen van jullie goede spullen en daar anderen blij mee te maken. Let op dat het NIET gaat om TV’s, ,beeldschermen, witgoed, plastic meubels, cassette en videobanden en matrassen.   

  Verkoop
  De verkoop van alle aangeboden spullen is op zaterdag 9 en zondag 10 september vanaf 11.00 uur. Het Pekhoeveterrein is daarover omgetoverd tot een gezellig terrein met allemaal kraampjes en een mogelijkheid om wat te drinken. Erg leuk dus..

  Handjes nodig
  Voor het verzamelen én het verkopen doen we een beroep op alle leden van UVV’40( vanaf 16 jaar)  en ouders van onze jongste jeugd om te komen helpen en dat is erg leuk.  Heb je een paar uur tijd en zin op één of meerdere dagen ,  stuur dan een mail naar michael.van.egeraat@uvv40.nl  voor meer informatie. Doe dat zo snel mogelijk zodat we een goede planning kunnen maken.

  Voor meer informatie kan je ook kijken op de website van de jeugdraad.