Eerste winstpartij MO15, tegen de buren

www.uvv40.nl
UVV'40 MO15-1
Bavel MO15-1
24-03-2018
2 - 1

Scheidsrechter:   J.R.C. (Jan) Kapiteijn
De meiden onder 15 jaar is het gelukt. De eerste winst in de competitie is binnen, en nog wel tegen de buren VV Bavel. Wat er verder gebeurt deze competitie maakt dan niet meer uit...

De MO15 is een team met veel beginnende voetbalsters en bijna alle meiden spelen voor het eerst op groot veld. Dit betekent veel fouten maken en veel leren. Niet altijd eenvoudig ook voor de meer ervaren speelsters. Wat we super vinden als teamleiding is dat er niet op elkaar wordt gemopperd. Samen de schouders eronder zetten op de training en in de wedstrijden. Plezier voorop, dus ondanks verlies de sfeer goed houden!

Zaterdag viel het eindelijk eens op zijn plek. Goed keeperswerk van Nena en Wies, die eigenlijk ook liever in het veld staan. Voetballen op de helft van de tegenstander, door hard te werken. Een mooie teamprestatie, waarbij niemand verzaakte. Om toch een paar uitblinkers te roemen. Naast de keepers Nena en Wies offerde Liesbeth zich op om als laatste vrouw met haar snelheid verdedigend de gaten dicht te lopen. Heel knap. En natuurlijk de beslissende aanvallende acties van onze spelmaker Nikita, waardoor we de wedstrijd over de streep trokken.

Super meiden, hopelijk is het kwartje nu gevallen, en succes smaakt altijd naar meer....
 

Verslagen

Terug naar boven