JO19-1 (A1) UVV'40 KAMPIOEN

www.uvv40.nl
JEKA JO19-7
UVV'40 JO19-1
25-11-2017
0 - 4

Scheidsrechter:   Russeler, Rense
A1 UVV ’40 sluit competitie af met kampioenschap
Motivatie, gedrevenheid, kameraadschap, flexibiliteit, rust en teamspirit zijn eigenschappen waarmee een voetbalteam het beste uit zichzelf kan halen. Dat bewees de A1 van UVV’40 uit Ulvenhout afgelopen zaterdag tegen Jeka. Na 8 wedstrijden winnend te hebben afgesloten in de KNVB-competitie 4e klasse, kan de A1 van UVV - met nog 1 wedstrijd te gaan - het kampioenschap al vieren.
Een groot aantal toeschouwers zag de spelers van UVV de wedstrijd tegen Jeka zelfverzekerd beginnen. Echter, al snel bleek dat Jeka – 2e in de ranglijst – over volop kwaliteit beschikte om het UVV knap lastig te maken. Jeka verscheen met hun snelle spitsen regelmatig in het strafschopgebied van UVV, maar de verdediging van UVV hield fantastisch stand. Coach John Scheerhoorn besloot toch om enkele posities anders te bezetten. Dat wierp zijn vruchten af. UVV kreeg meer controle over de wedstrijd en creëerde de nodige kansen. Tien minuten voor rust kwam spits Richard Stes vanaf de rechterkant het strafschopgebied in en schoot de bal achter de doelman van Jeka: 0-1. Vlak voor rust moest doelman Simon van de Broek van UVV zich nog uiterst inspannen om een ongelukkige terugspeelbal van de lijn te halen. Tijdens de pauze had coach John Scheerhoorn weinig woorden nodig om de spelers scherp te houden.
Na rust kreeg UVV meer en meer vat op de wedstrijd. Spits Richard Stes schoot, na een overtreding op de rand van het strafschopgebied, de bal vanuit een vrije trap fraai in het doel van Jeka: 0-2. Jeka zette nog een keer aan en kwam weer een paar keer gevaarlijk voor het doel van UVV. Uit een mooi opgezette counter van UVV wist aanvoerder Sander van den Boer aanvaller Tim Vriens voor de keeper van Jeka te zetten: 0-3. Twee minuten voor tijd kopte Sander van den Boer de bal, vanuit een corner, fraai achter de doelman van Jeka. Einde van deze sportieve wedstrijd.
Het kampioenschap is binnen en kan gevierd worden. Een fantastisch resultaat mannen!
 

Verslagen

Terug naar boven