Net als Ajax

SSC'55 MO13-1
UVV'40 MO13-1
06-05-2017
2-8

Basis spelers:

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Na een moeizame start in een zware poule heeft de MO13 zich opgericht. De uitslagen tegen de sterkste tegenstanders werden gehalveerd door verbeterd positiespel, keeperswerk en duelkracht.

De laatste wedstrijd vandaag leek bijzonder veel op de halve finale Europa Leaque Ajax-Lyon. Onverdiend kwamen we op een 0-3 voorsprong, dankzij geniaal spitsenwerk. Elke kans ging er bijzonder verfijnd in en onze keepster haalde er wel 5 goede kansen uit. De ruststand van 1-4 werd in de tweede helft herhaald. Hierin werden weinig kansen weggegeven en had de uitslag nog veel groter kunnen uitvallen tegen de sportieve tegenstander SSC'55.

Zelfs onze debutante wist te scoren en dat maakte het feest compleet. De meiden konden tevreden met een 2-8 overwinning het seizoen afsluiten. Na afloop konden ze het niet laten om op het Cruyff Court jongens tegen de meiden te spelen. Na de 1-0 voor de meiden was het tijd om te vertrekken. Mooier kon de dag niet meer worden.

De meiden hebben veel geleerd op een half veld, maar zijn toe aan het grote werk (groot veld) volgend jaar in de MO15! Met de komst van nieuwe leden gaat een elftal vast en zeker lukken. Maar eerst nog toernooien spelen en Jeugdkamp!
 

Verslagen

Terug naar boven