Veelgestelde VragenJa, dat kan. Graag aanmelden als (proef)lid, via deze link en dit bij het veld 'opmerkingen 'duidelijk aangeven. 
Het jongste meidenteam is de MO9, een meidenteam met meiden onder de 9 jaar. In principe spelen meiden van 7 en 8 jaar in dit team en kan men als trainingslid aansluiten gedurende het seizoen. De KNVB kijkt hierbij naar geboortejaar. Voor de meest actuele informatie zie https://www.uvv40.nl/vrouwenenmeidenvoetbal
Na het aanmelden als proeflid (3 x trainen) kan je trainingslid worden. Indien er in een team een plekje vrij is wordt er zo nodig een aanvullende factuur opgesteld voor het wedstrijdlidmaatschap. Deze uitzonderingen lopen altijd via een bestuurslid (jeugd, vrouwen-meiden, senioren). Na 1 januari lid worden betekent 50% korting en na 1 april 75% korting.
Na het aanmelden als proeflid (3 x trainen)kan je trainingslid worden met bijbehorende contributietarief. Indien er in een team een plekje vrij is wordt er zo nodig een aanvullende factuur opgesteld voor het wedstrijdlidmaatschap. Deze uitzonderingen lopen altijd via een bestuurslid (jeugd, vrouwen-meiden, senioren). Na 1 januari lid worden betekent 50% korting en na 1 april 75% korting. Zie voor tarieven de webpagina lid worden
Je kunt inloggen op je persoonlijk Mijn Club pagina met behulp van je emailadres, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de knop 'wachtwoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij onze ledenadministratie, krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Let op!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!


Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging? Vraag dan aan je coach om dat in te voeren of stuur een mail via het contactformulier.
Via je MyClub-pagina kun je naar de teampagina's van de teams waar je lid bent. Daar kun je gegevens van je teamleden zien.
De coaches zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je coach. Hiermee kan je inloggen op My Club (je persoonlijke pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website.
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

Voor trainingen kan je kijken op de site van de gemeente.

Van maandag tot en met vrijdag worden de velden door de gemeente gekeurd, op afgekeurde velden mag niet worden gespeeld. Iedere werkdag is op deze pagina vanaf 16.00 uur te zien of de velden goed- of afgekeurd zijn. Bij slechte weersomstandigheden na 16.00 uur bestaat de mogelijkheid dat het veld alsnog wordt afgekeurd. 
 
 1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
 2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie
 3. Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in. Geef eventueel ook een afbeelding op.
 4. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring en staat je verslag op de website.
Dat is heel eenvoudig: je kunt jouw spelers via de site mailen!
 • Stap 1: Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
 • Stap 2: Selecteer jouw team. Onder de teamfoto zie je nu een aantal tabbladen.
 • Stap 3: Selecteer het tabblad "Mijn teamleden mailen".
 • Stap 4: Geef het onderwerp aan, schrijf je tekst en druk op "Verzenden".
De ledenadministratie is de basis van de vereniging. Wij vragen onze leden (of hun ouders/verzorgers) om deze informatie op hun "MyClub" pagina te controleren en aan te passen als de informatie niet meer klopt of onvolledig is.

Als je een wijziging ingeeft gaat er automatisch een mail naar onze ledenadministratie. Daar worden jouw gegevens verwerkt en aangepast in Sportlink, het programma van de KNVB.

Zorg dus dat jouw gegevens altijd kloppen, zo voorkom je dat je belangrijke informatie mist!

 
Je vindt de app bij Google Play (voor Android toestellen) of in de App Store (Apple toestellen).

Zoek dan naar de gratis "Club-Assistent" app. Na het downloaden en openen van deze app wordt je gevraagd om jouw vereniging te kiezen. Natuurlijk kies je voor UVV'40.

Klik vervolgens bij "Teams" op het potlood en selecteer jouw favoriet(en).

Als je jouw favoriete team vervolgens aanklikt heb je inzage in de trainingen, de spelers en kun je ook de wedstrijden, de uitslagen én de stand zien.

Als dat niet handig is...
Veel succes bij het installeren en nog meer plezier bij het gebruik!
 
Met ingang van 1 januari 2018 moeten alle wedstrijdgegevens worden ingevuld op het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).  Alle seniorenteams en alle jeugdteams moeten met het DWF de wedstrijdgegevens en uitslagen gaan vastleggen. Het DWF is een module van de KNVB applicatie Sportlink. Deze applicatie is beschikbaar via de wedstrijdenapp van de KNVB. 

De handleiding is hier te vinden 

 

Voor het eerste elftal (categorie A)

Op enig moment kan een speler zich ‘vastspelen’ in het 1e elftal. In de regel geldt dat een speler zich na 15 competitiewedstrijden voor een team vastspeelt. Hiermee wordt bedoeld dat een speler vanaf dat moment niet meer gerechtigd is uit te komen voor een lager team van dezelfde leeftijdscategorie (beker en/of competitie). Ook mag de speler vanaf dat moment niet meer uitkomen in een lagere leeftijdscategorie, ook al zou de speler hier op basis van zijn leeftijd toe gerechtigd zijn. Bij UVV’40 geldt de regel dat overplaatsing naar een ander team verloopt via een overleg van trainers/leiders en betrokken speler aangevuld met bestuurslid. De wijziging kan dan ook doorgevoerd worden in de ledenadministratie.

 

Voor de andere teams (categotie B).

Een speler mag gedurende het seizoen voor alle teams binnen de categorie B uitkomen, indien hij op basis van zijn leeftijd daartoe gerechtigd is. Hiervoor geldt geen beperking qua aantal gespeelde competitiewedstrijden. Ook een jeugdspeler kan dus onbeperkt in categorie B van de senioren uitkomen zonder zich hierbij voor de eigen leeftijdscategorie vast te spelen.

Indien een speler echter 15 competitiewedstrijden voor één of meerdere teams uitkomend in de categorie A (eerste elftal) heeft gespeeld, is deze speler niet meer gerechtigd uit te komen voor een team dat uitkomt in de categorie B (beker en/of competitie.

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 juni geschieden (1 maand vooraf). Opzeggen na 1 juni betekent het betalen van administratiekosten. Opzeggen na 1 juli betekent 50% betalen. Opzeggen na 1 december betekent 100% betalen. Elk jaar wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar, tenzij u zich voor 1 juni (4 weken) afmeld. Dit vanwege het kunnen indelen van de teams en de aanschaf van 'teamwear'. Ga voor het afmelden naar www.uvv40.nl en log vervolgens in met je e-mail adres en wachtwoord. Ga naar Mijn gegevens en wijzig onderaan beëindiging lidmaatschap. Ook kunt u zich per email afmelden via ledenadministratie@uvv40.nl.
 
Allereerst moet je inloggen op www.uvv40.nl met je wachtwoord om kenbaar te maken dat je het lidmaatschap van UVV40 wil beeindigen en bij 'reden' opgeven dat je naar een andere vereniging gaat. Dit moet je voor 1 juni doen.

Vervolgens is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf nu gaan alle overschrijvingen digitaal.

Wat moet je doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
1. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode en geboortedatum
2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft).

Wat is de deadline voor overschrijvingsverzoek? De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur
Kijk voor alle informatie op

 
Contributietarieven, zoals vastgesteld in de ALV van 1 oktober 2018, gebaseerd op de besluitvorming in de BALV van juni 2018 inzake 'teamwear' en 'uvv voetbalschool'. Onderstaande tarieven zijn inclusief kleedgeld/ 'teamwar' en UVV Voetbalschool:
 • Senioren €225,00
 • Senioren 35+ Heren en 30+ Dames €112,50
 • Junioren O15 t/m O19 €175,00
 • Junioren O13 €170,00
 • Pupillen O11 & O12 €185,00
 • Pupillen O7 t/m O10 €180,00
 • Trainingsgroep O6 of trainingslid €115,00
 • Vrijwilligers+ €15,00
Contributie betaal je via een automatische incasso (verplicht voor nieuwe leden).  Leden die niet via automatische incasso betalen tijdig hun factuur inclusief een administratieve toeslag van € 19,50- zoals besloten in de ALV van 1 oktober 2018.

Indien men niet conform de betalingstermijn betaald worden spelers uitgeschreven als lid bij UVV'40, met een 'blokkade' bij de KNVB. Tevens wordt een incassobureau ingeschakeld, waarvan de kosten voor de wanbetaler zijn. Na het voldoen aan alle betalingsverplichtingen is herinschrijving mogelijk met inschrijfkosten.   

Banknummer van UVV’40
IBAN NL23 RABO 0116 7098 47

Betaling

Vermeld bij eigen overboeking duidelijk je NAAM, GEBOORTEDATUM ,  het TEAM en (zo mogelijk) FACTUURNUMMER
 
Log in als lid (zie FAQ inloggen mijn club) en ga bij mijn gegevens naar mij gegevens wijzigen. Hier kun je automatische incasso aanvinken. Deze kun je alleen inschakelen (en niet weer uitschakelen). Mocht je hier problemen mee hebben neem contact op met de ledenadministratie, ledenadministratie@uvv40.nl
Het Jeugdsportfonds Breda creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Kijk voor meer informatie en contact op

breda.jeugdsportfonds.nl
In principe betaal je eerst je contributie. Aan het einde van het seizoen neemt het bestuur besluiten over teruggave over blessures of afwezigheid om andere redenen (via penningmeester@uvv40.nl).
Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 juni geschieden (1 maand vooraf). Opzeggen na 1 juni betekent het betalen van administratiekosten. Opzeggen na 1 juli betekent 50% betalen. Opzeggen na 1 december betekent 100% betalen. Elk jaar wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar, tenzij u zich voor 1 juni (4 weken) afmeld. Dit vanwege het kunnen indelen van de teams en de aanschaf van 'teamwear'. Ga voor het afmelden naar www.uvv40.nl en log vervolgens in met je e-mail adres en wachtwoord. Ga naar Mijn gegevens en wijzig onderaan beëindiging lidmaatschap. Ook kunt u zich per email afmelden via ledenadministratie@uvv40.nl.
 
Wil je een trainerscursus doen ? Bijvoorbeeld een module voor D-E-F pupillentrainer (vanaf 15 jaar) , juniorentrainer (vanaf 18 jaar)  of keeperstrainer ?
Dat kan, UVV40 helpt je daarbij en wil dit graag stimuleren.
Kijk voor meer informatie over de opleidingen op http://trainers.voetbal.nl/voetbaltechnisch/opleidingen.
Als je een cursus wil doen of wil je meer weten dan kan je ook contact opnemen met Michael van Egeraat , bestuurslid bij UVV40 (email michael.van.egeraat@uvv40.nl)
UVV’40 heeft een vrijwilligersbeleid (vastgesteld december 2016), met als kern een contributieteruggave voor spelers vanaf de O14 teams (€ 30,-). In de ALV van 1 oktober 2018 is de leeftijdsgroep verrruimd naar de O13 teams. Leden (vanaf O13) kunnen een functie of een teamtaak uitvoeren en daarmee hun vrijwilligersbijdrage terugverdienen. Taken worden vanaf seizoen 2019-2020 georganiseerd via de pilot teamtaken. 

Er wordt gewerkt aan een teruggaveformulier 2018-2019 (voor 1/2/2020), waarin spelende leden een deel van hun contributie kunnen terugvragen (€ 30,-) voor vrijwilligerswerk (teamtaken, commissiefunctie/ teamtrainer/ leider). Dit moet de administratieve last verlichten. Hierbij houden we rekening met maximale uurvergoeding van € 2,75 per uur en het maximum van € 30,-. In de zomerstop 2020 kan men terugvragen over het lopende seizoen 2019-2020
Ja, dat kan. Graag aanmelden als (proef)lid, via deze link en dit bij het veld 'opmerkingen 'duidelijk aangeven. 
Het jongste meidenteam is de MO9, een meidenteam met meiden onder de 9 jaar. In principe spelen meiden van 7 en 8 jaar in dit team en kan men als trainingslid aansluiten gedurende het seizoen. De KNVB kijkt hierbij naar geboortejaar. Voor de meest actuele informatie zie https://www.uvv40.nl/vrouwenenmeidenvoetbal
Na het aanmelden als proeflid (3 x trainen) kan je trainingslid worden. Indien er in een team een plekje vrij is wordt er zo nodig een aanvullende factuur opgesteld voor het wedstrijdlidmaatschap. Deze uitzonderingen lopen altijd via een bestuurslid (jeugd, vrouwen-meiden, senioren). Na 1 januari lid worden betekent 50% korting en na 1 april 75% korting.
De ledenadministratie is de basis van de vereniging. Wij vragen onze leden (of hun ouders/verzorgers) om deze informatie op hun "MyClub" pagina te controleren en aan te passen als de informatie niet meer klopt of onvolledig is.

Als je een wijziging ingeeft gaat er automatisch een mail naar onze ledenadministratie. Daar worden jouw gegevens verwerkt en aangepast in Sportlink, het programma van de KNVB.

Zorg dus dat jouw gegevens altijd kloppen, zo voorkom je dat je belangrijke informatie mist!

 
Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 juni geschieden (1 maand vooraf). Opzeggen na 1 juni betekent het betalen van administratiekosten. Opzeggen na 1 juli betekent 50% betalen. Opzeggen na 1 december betekent 100% betalen. Elk jaar wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar, tenzij u zich voor 1 juni (4 weken) afmeld. Dit vanwege het kunnen indelen van de teams en de aanschaf van 'teamwear'. Ga voor het afmelden naar www.uvv40.nl en log vervolgens in met je e-mail adres en wachtwoord. Ga naar Mijn gegevens en wijzig onderaan beëindiging lidmaatschap. Ook kunt u zich per email afmelden via ledenadministratie@uvv40.nl.
 
Allereerst moet je inloggen op www.uvv40.nl met je wachtwoord om kenbaar te maken dat je het lidmaatschap van UVV40 wil beeindigen en bij 'reden' opgeven dat je naar een andere vereniging gaat. Dit moet je voor 1 juni doen.

Vervolgens is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf nu gaan alle overschrijvingen digitaal.

Wat moet je doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
1. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode en geboortedatum
2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft).

Wat is de deadline voor overschrijvingsverzoek? De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur
Kijk voor alle informatie op

 
Na het aanmelden als proeflid (3 x trainen)kan je trainingslid worden met bijbehorende contributietarief. Indien er in een team een plekje vrij is wordt er zo nodig een aanvullende factuur opgesteld voor het wedstrijdlidmaatschap. Deze uitzonderingen lopen altijd via een bestuurslid (jeugd, vrouwen-meiden, senioren). Na 1 januari lid worden betekent 50% korting en na 1 april 75% korting. Zie voor tarieven de webpagina lid worden
Contributietarieven, zoals vastgesteld in de ALV van 1 oktober 2018, gebaseerd op de besluitvorming in de BALV van juni 2018 inzake 'teamwear' en 'uvv voetbalschool'. Onderstaande tarieven zijn inclusief kleedgeld/ 'teamwar' en UVV Voetbalschool:
 • Senioren €225,00
 • Senioren 35+ Heren en 30+ Dames €112,50
 • Junioren O15 t/m O19 €175,00
 • Junioren O13 €170,00
 • Pupillen O11 & O12 €185,00
 • Pupillen O7 t/m O10 €180,00
 • Trainingsgroep O6 of trainingslid €115,00
 • Vrijwilligers+ €15,00
Contributie betaal je via een automatische incasso (verplicht voor nieuwe leden).  Leden die niet via automatische incasso betalen tijdig hun factuur inclusief een administratieve toeslag van € 19,50- zoals besloten in de ALV van 1 oktober 2018.

Indien men niet conform de betalingstermijn betaald worden spelers uitgeschreven als lid bij UVV'40, met een 'blokkade' bij de KNVB. Tevens wordt een incassobureau ingeschakeld, waarvan de kosten voor de wanbetaler zijn. Na het voldoen aan alle betalingsverplichtingen is herinschrijving mogelijk met inschrijfkosten.   

Banknummer van UVV’40
IBAN NL23 RABO 0116 7098 47

Betaling

Vermeld bij eigen overboeking duidelijk je NAAM, GEBOORTEDATUM ,  het TEAM en (zo mogelijk) FACTUURNUMMER
 
Log in als lid (zie FAQ inloggen mijn club) en ga bij mijn gegevens naar mij gegevens wijzigen. Hier kun je automatische incasso aanvinken. Deze kun je alleen inschakelen (en niet weer uitschakelen). Mocht je hier problemen mee hebben neem contact op met de ledenadministratie, ledenadministratie@uvv40.nl
Het Jeugdsportfonds Breda creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Kijk voor meer informatie en contact op

breda.jeugdsportfonds.nl
In principe betaal je eerst je contributie. Aan het einde van het seizoen neemt het bestuur besluiten over teruggave over blessures of afwezigheid om andere redenen (via penningmeester@uvv40.nl).
Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 juni geschieden (1 maand vooraf). Opzeggen na 1 juni betekent het betalen van administratiekosten. Opzeggen na 1 juli betekent 50% betalen. Opzeggen na 1 december betekent 100% betalen. Elk jaar wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar, tenzij u zich voor 1 juni (4 weken) afmeld. Dit vanwege het kunnen indelen van de teams en de aanschaf van 'teamwear'. Ga voor het afmelden naar www.uvv40.nl en log vervolgens in met je e-mail adres en wachtwoord. Ga naar Mijn gegevens en wijzig onderaan beëindiging lidmaatschap. Ook kunt u zich per email afmelden via ledenadministratie@uvv40.nl.
 
UVV’40 heeft een vrijwilligersbeleid (vastgesteld december 2016), met als kern een contributieteruggave voor spelers vanaf de O14 teams (€ 30,-). In de ALV van 1 oktober 2018 is de leeftijdsgroep verrruimd naar de O13 teams. Leden (vanaf O13) kunnen een functie of een teamtaak uitvoeren en daarmee hun vrijwilligersbijdrage terugverdienen. Taken worden vanaf seizoen 2019-2020 georganiseerd via de pilot teamtaken. 

Er wordt gewerkt aan een teruggaveformulier 2018-2019 (voor 1/2/2020), waarin spelende leden een deel van hun contributie kunnen terugvragen (€ 30,-) voor vrijwilligerswerk (teamtaken, commissiefunctie/ teamtrainer/ leider). Dit moet de administratieve last verlichten. Hierbij houden we rekening met maximale uurvergoeding van € 2,75 per uur en het maximum van € 30,-. In de zomerstop 2020 kan men terugvragen over het lopende seizoen 2019-2020
Je kunt inloggen op je persoonlijk Mijn Club pagina met behulp van je emailadres, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de knop 'wachtwoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij onze ledenadministratie, krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Let op!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!


Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging? Vraag dan aan je coach om dat in te voeren of stuur een mail via het contactformulier.
Via je MyClub-pagina kun je naar de teampagina's van de teams waar je lid bent. Daar kun je gegevens van je teamleden zien.
De coaches zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je coach. Hiermee kan je inloggen op My Club (je persoonlijke pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website.
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

Voor trainingen kan je kijken op de site van de gemeente.

Van maandag tot en met vrijdag worden de velden door de gemeente gekeurd, op afgekeurde velden mag niet worden gespeeld. Iedere werkdag is op deze pagina vanaf 16.00 uur te zien of de velden goed- of afgekeurd zijn. Bij slechte weersomstandigheden na 16.00 uur bestaat de mogelijkheid dat het veld alsnog wordt afgekeurd. 
 
 1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
 2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie
 3. Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in. Geef eventueel ook een afbeelding op.
 4. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring en staat je verslag op de website.
Dat is heel eenvoudig: je kunt jouw spelers via de site mailen!
 • Stap 1: Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
 • Stap 2: Selecteer jouw team. Onder de teamfoto zie je nu een aantal tabbladen.
 • Stap 3: Selecteer het tabblad "Mijn teamleden mailen".
 • Stap 4: Geef het onderwerp aan, schrijf je tekst en druk op "Verzenden".
Je vindt de app bij Google Play (voor Android toestellen) of in de App Store (Apple toestellen).

Zoek dan naar de gratis "Club-Assistent" app. Na het downloaden en openen van deze app wordt je gevraagd om jouw vereniging te kiezen. Natuurlijk kies je voor UVV'40.

Klik vervolgens bij "Teams" op het potlood en selecteer jouw favoriet(en).

Als je jouw favoriete team vervolgens aanklikt heb je inzage in de trainingen, de spelers en kun je ook de wedstrijden, de uitslagen én de stand zien.

Als dat niet handig is...
Veel succes bij het installeren en nog meer plezier bij het gebruik!
 
Met ingang van 1 januari 2018 moeten alle wedstrijdgegevens worden ingevuld op het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).  Alle seniorenteams en alle jeugdteams moeten met het DWF de wedstrijdgegevens en uitslagen gaan vastleggen. Het DWF is een module van de KNVB applicatie Sportlink. Deze applicatie is beschikbaar via de wedstrijdenapp van de KNVB. 

De handleiding is hier te vinden 

 

Voor het eerste elftal (categorie A)

Op enig moment kan een speler zich ‘vastspelen’ in het 1e elftal. In de regel geldt dat een speler zich na 15 competitiewedstrijden voor een team vastspeelt. Hiermee wordt bedoeld dat een speler vanaf dat moment niet meer gerechtigd is uit te komen voor een lager team van dezelfde leeftijdscategorie (beker en/of competitie). Ook mag de speler vanaf dat moment niet meer uitkomen in een lagere leeftijdscategorie, ook al zou de speler hier op basis van zijn leeftijd toe gerechtigd zijn. Bij UVV’40 geldt de regel dat overplaatsing naar een ander team verloopt via een overleg van trainers/leiders en betrokken speler aangevuld met bestuurslid. De wijziging kan dan ook doorgevoerd worden in de ledenadministratie.

 

Voor de andere teams (categotie B).

Een speler mag gedurende het seizoen voor alle teams binnen de categorie B uitkomen, indien hij op basis van zijn leeftijd daartoe gerechtigd is. Hiervoor geldt geen beperking qua aantal gespeelde competitiewedstrijden. Ook een jeugdspeler kan dus onbeperkt in categorie B van de senioren uitkomen zonder zich hierbij voor de eigen leeftijdscategorie vast te spelen.

Indien een speler echter 15 competitiewedstrijden voor één of meerdere teams uitkomend in de categorie A (eerste elftal) heeft gespeeld, is deze speler niet meer gerechtigd uit te komen voor een team dat uitkomt in de categorie B (beker en/of competitie.

Wil je een trainerscursus doen ? Bijvoorbeeld een module voor D-E-F pupillentrainer (vanaf 15 jaar) , juniorentrainer (vanaf 18 jaar)  of keeperstrainer ?
Dat kan, UVV40 helpt je daarbij en wil dit graag stimuleren.
Kijk voor meer informatie over de opleidingen op http://trainers.voetbal.nl/voetbaltechnisch/opleidingen.
Als je een cursus wil doen of wil je meer weten dan kan je ook contact opnemen met Michael van Egeraat , bestuurslid bij UVV40 (email michael.van.egeraat@uvv40.nl)
Terug naar boven