• Beste leden en ouders, onze wedstrijdsecretaris Ben van Steenbergen neemt helaas eind dit seizoen afscheid van UVV’40. Daarom zijn wij voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar minstens één en bij voorkeur twee nieuwe wedstrijdsecretaris(sen) voor onze familie club. 1 voor onze jongste jeugd en 1 voor onze oudere jeugd en senioren.

 • De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van het trainingsprogrammma en wedstrijdprogramma van de elftallen – en eventueel de inhaal, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen.

 • In deze functie kun je veel zaken via computer, email en telefoon doen. UVV’40 verleent laptop en telefoon simkaart alsook een vrijwilligers-vergoeding. Ervaring met IT systemen (o.a. Sportlink), vlot in communicatie en planningservaring komen van pas.

  Taken wedstrijdsecretaris:

  1. Coördineert de wedstrijden binnen de desbetreffende leeftijdscategorie, inclusief veld -en kleedkamer indeling.
  2. Is aanspreekpunt naar en voor de K.N.V.B. en andere verenigingen betreffende competitie- en bekerwedstrijden.
  3. Communicatie met andere verenigingen over verplaatsing van wedstrijden na aanvraag van trainer/leider binnen UVV’40. Na akkoord wedstrijd in Sportlink wijzigen en opvolgen van akkoord.
  4. Aanspreekpunt voor aanvragen van andere verenigingen over wedstrijdwijzigingen of aanvragen voor wijziging. Na overleg met trainer/leider van betreffend elftal deze wijziging dan met wedstrijdsecretaris andere vereniging communiceren en Sportlink accorderen.

  Heeft u affiniteit met voetbal, vindt u het leuk om onze leden en teams te helpen en heeft u ongeveer 3-5 uur in de week tijd dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

  Aanmelden of als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met bestuur@uvv40.nl

 • Lees meer over de rol van westrijdsecretaris op de site van Sportlink Aan de slag als wedstrijdsecretaris - Sportlink