• UVV’40 is op zoek naar ambitieuze KNVB gediplomeerde trainers voor enkele van onze jeugdteams (O12-O19) spelend in eerste en/of hoofdklasse.

 • UVV’40 is opgericht in 1940 en voetbalt in een prachtige bosrijke omgeving in Ulvenhout. Afgelopen seizoenen groeide onze familieclub met ambitie van 350 naar 650-700 spelende leden (50+ teams) . Werd er meidenvoetbal en een interne voetbalschool voor de jongsten geïntroduceerd, een nieuw voetbaltenue met Keukenkampioen als hoofdsponsor ontworpen en werd een prachtig kunstgrasveld aangelegd.

 • Elke UVV’40-er willen wij de mogelijkheid bieden om zich op zijn plek te voelen bij ons en zijn of haar talenten te kunnen ontwikkelen op voetbalgebied. Wij streven er daarom naar dat al onze leden goede trainingen krijgen afgestemd op het talent en niveau. Ook dat elk lid wekelijks twee voetbaltrainingen heeft, één op het kunstgrasveld en éém op een grasveld.

  Wij zijn heel trots op onze interne voetbalschool waar elke woensdagmiddag ongeveer 150 pupillen t/m O11, samen per leeftijd, een gezonde mix krijgen aangeboden van coördinatie oefeningen, bal vaardigheden, pass -en traptechnieken, positiespelen, duelvormen en wedstrijdvormen.

  Door deze werking stellen wij vast dat al onze jeugdteams de laatste jaren gemiddeld in hogere klassen voetballen, zowel onze 1e teams maar ook de teams daarachter. De eerste teams voetballen nu eerste en/of hoofdklasse. Afgelopen januari zijn wij dan ook opgenomen in de top 500 jeugdopleidingen in Nederland.

   

 • Heb je ervaring in het trainen van teams in eerste klasse, hoofdklasse en/of divisie voetbal en het verder ontwikkelen van jongeren voor mogelijke doorstroming naar ons eerste elftal, dan ben jij de juiste kandidaat.

  Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze familieclub met ambitie, dan maken wij graag kennis met jou. Contact via secretaris@uvv40.nl.