• Afgelopen woensdag werd de jaarlijkse vriendinnendag gehouden. Het is altijd afwachten hoeveel nieuwe meiden hier op af komen, maar ook dit jaar was het weer erg succesvol.

  • De meiden die al voetballen mochten allemaal vriendinnen meenemen om een keer kennis te maken met het voetbalspel. In totaal waren er ca 40 spelers en 20 vriendinnen, die op ons kunstgras hoofdveld samen plezier hadden.

    Het evenement stond onder leiding van Merlijn Machielse in samenwerking met trainers Silvian Diepstraten, Jos Augenbroe, Carlijne ter Hofstede en Rene van Gurp. Na een gezamenlijke warming up gingen de meiden toernooitjes spelen. De meiden werden opgedeeld in twee leeftijdscategorieën MO13 en MO15. Voor elke speler, zowel beginner als ervaren, een gezellige en laagdrempelige voetbalervaring. De MO13 sloot af met een spannende penalty afvalrace en een oranje haarband van de KNVB.

  • Ook een keer meedoen?

    Smaakt de vriendinnendag naar meer? Of heb je interesse in proeftrainen bij een meidenteam bij UVV'40? Voor komend seizoen verwachten we een Dames1 (zaterdag), MO17-1 en 2, MO15-1 en 2, MO13-1 en MO11-1 of MO13-2 in te kunnen schrijven. Je kunt de komende weken proeftrainen.

    Aanmelden kan tot 15 mei. Voor sommige teams kan er sprake zijn van een wachtlijst. Voor informatie neem contact op met coördinator vrouwen- en meidenvoetbal Henk Schuiling via mail meiden@uvv40.nl