• UVV'40 heeft het genoegen om de aanstelling van het trainersduo Niels van Dongen en Walter Laurijssen aan te kondigen voor het nieuwe eerste elftal. Dit is een historisch moment voor de club, omdat het voor het eerst in de 85-jarige geschiedenis van UVV'40 is dat het eerste elftal uitkomt op zaterdag.

 • Van Dongen en Laurijssen zijn beiden clubmannen en hebben een lange geschiedenis bij UVV'40. Van Dongen heeft als speler, scheidsrechter en trainer een flinke historie bij de club. Na het behalen van zijn UEFA-C diploma heeft van Dongen ervaring opgedaan bij diverse op hoog niveau spelende jeugdelftallen van TSC uit Oosterhout. Laurijssen is een zeer ervaren trainer/coach en reeds acht jaar actief bij de selectieteams van de jeugd vanaf de JO13 tot en met de JO23 van afgelopen seizoen. Hij heeft met de nieuwe lichting dus al meerdere jaren samengewerkt, precies ook die jeugd die nu hun opwachting mogen gaan maken in het eerste elftal.

  Het trainersduo is erg enthousiast over hun aanstelling bij UVV'40. "We zijn vereerd om deze uitdaging aan te gaan en kijken er enorm naar uit om met deze talentvolle groep spelers te werken", aldus Van Dongen en Laurijssen. Tevens kijken beide heren breder dan het eigen elftal alleen en gaan nauw samenwerken met de hoofdtrainers van onze selectie elftallen in JO17-1 en JO19-1.

 • Naast de aanstelling van het trainersduo, is UVV'40 ook trots om de selectie voor het nieuwe eerste elftal bekend te maken. De selectie bestaat uit een mix van ervaren spelers en jong talent. De club is ervan overtuigd dat deze groep spelers onder leiding van Van Dongen en Laurijssen mooie prestaties zal neerzetten waarbij verbinding met de jeugd het motto zal zijn.

 • Dit zijn de voorlopige namen van de Zaterdag 1 selectie van seizoen ‘23/’24:

  1. Feskens, Jorg (keeper)
  2. Tabak, Sebastian
  3. Mertens, Nick
  4. Koning, Bart de
  5. Koning, Tom de
  6. Umar, Lucas
  7. Fassaert, Juup
  8. Haren, Rens van
  9. Rops, Joost
  10. Wallen, Jules van der
  11. Stoop, Jubbe
  12. Verburgt, Bas
  13. Nomden, Flip
  14. Veenendaal, David
  15. Kleijn, Thomas
  16. Veltman, Sebastian
  17. Berendschot, Willem
  18. Laurijssen, Seb
  19. Vermunt, Pepijn
  20. Veen, Stijn (tevens assistent grensrechter)
  21. Hendrikx, Milan (momenteel geblesseerd)
 • De gemiddelde leeftijd van deze jonge selectie bedraagt op 1 september 2023 slechts 20,7 jaar. De vijf sterkhouders van het ‘oude’ zondag elftal halen deze leeftijd nog flink omhoog. We benadrukken daarom dat deze nieuwe selectie en trainersduo de tijd krijgen om aan elkaar te wennen en aan het spelen van wedstrijden bij de senioren.

  De ambities van UVV’40 met betrekking tot het eerste elftal zijn het vormen van een nieuw team/ hechte groep met jeugdspelers en spelers uit het huidige eerste elftal die:

  • Voetbalplezier hebben en positief en leuk voetbal op de mat brengen;
  • Verbinding maken met O 19-1 en O 17-1 om in de toekomst op een natuurlijke wijze doorstroming van de jeugd te krijgen naar het eerste elftal;
  • Meehelpen bij scheidsen en/of trainen van jeugdwedstrijden
  • Een leuke sfeer op jeugdland op zaterdag brengen met meer toeschouwers langs de lijn

  UVV'40 kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen en wenst het trainersduo en de selectie veel succes en vooral plezier samen toe.

  De thuiswedstrijden op Sportpark Jeugdland worden voortaan op zaterdag om 15:00 uur gespeeld.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Bastiaansen via jeroen.bastiaansen@uvv40.nl of 076 – 799 6260 (optie 2)