• Onze Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 is voor het eerst in de 83 jarige historie opgenomen in de Ranglijst Top-500 jeugdopleidingen. In Nederland zijn er ongeveer 2.800 voetbalverenigingen en UVV’40 staat in de top 500. We laten daarmee ruim 80% van de verenigingen achter ons.

  • Op basis van de resultaten van de jeugdelftallen over het eerste deel van de competitie is UVV’40 uitgekomen op plaats 499. Bij UVV’40 staat voetbalplezier voorop. Als familieclub streeft UVV’40 om alle 650 leden, ongeacht het voetbaltalent, de kans te geven om te voetballen, zich te ontwikkelen, samen plezier te hebben en vriendschappen te bouwen voor het leven.

    Elke UVV’40-er willen wij de mogelijkheid bieden om zich op zijn plek te voelen en zijn of haar talenten te kunnen ontwikkelen op voetbalgebied. Wij streven er daarom naar dat al onze leden goede trainingen krijgen afgestemd op het talent en niveau. Ook dat elk lid wekelijks 2 voetbaltrainingen heeft, 1 op het kunstgrasveld en 1 op het grasveld.

    Wij zijn heel trots op onze interne voetbalschool waar elke woensdagmiddag ongeveer 150 pupillen t/m O11, samen per leeftijd, een gezonde mix krijgen aangeboden van coördinatie oefeningen, bal vaardigheden, pass -en traptechnieken, positiespelen, duelvormen en wedstrijdvormen. De interne UVV’40 voetbalschool staat onder leiding van Bart van der Avoird, samen met Moos Berben, Felix Jongen, Nefi Pena Ramirez en Sven Russeler, 4 stagiaires van Curio Sport & Bewegen.

    Voor de oudere jeugd is er op vrijdag een vrijwillige extra derde training onder leiding van Errol Sint Jago van Deltalent. Ook op vrijdag biedt UVV’40 keeperstraining gegeven door Curio studenten aan alle UVV’40 keepers onder leiding van keepercoördinator Marcel Hartmans.

    Coaches en trainers worden vanuit het Jeugdtrainers & Jeugdscheidsrechters ABC opleidingen aangeboden zoals de aftrapbijeenkomst, voetbalkadercoach, avondje Rinus, Spelbegeleider, Positief Coachen en vele themabijeenkomsten om ons jeugdkader en daarmee onze jeugd verder te kunnen ontwikkelen. Op deze manier streeft UVV’40 zijn leden te groeien door samen te sporten en plezier te hebben.

  • Link naar het Top 500 artikel vind je hier Top-500 jeugdopleidingen (seizoen 2023-2024 najaar) (sportlicht.nl)