• We willen onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

 • Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mochten we eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

  Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

  Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? We sturen je binnenkort een mailtje met de link naar de vragen.

  Benieuwd naar Taakie? Neem hier alvast een kijkje!

  Dank je wel!

  PS. Heb je een opa, oma, vader, moeder, buurman, buurvrouw, neef of nicht die geen lid is van UVV'40 maar die best eens wat zou willen doen, stuur hem of haar deze link dan door. Taakie 

  BELANGRIJK: er wordt niemand automatisch gematcht met een taak(ie), dat gebeurt pas nadat je op het appje positief reageert :-)