• Op 2 april nemen de mannen van "het eerste" van UVV'40 het op tegen WDS'19 in de spannende Vierde Klasse C competitie.

 • Nadat we in November UVV’40 Derby Saturday hebben georganiseerd is het nu tijd voor UVV’40 Derby Sunday.

  Deze activiteit is na een aantal bijzondere jaren niet doorgegaan en dit jaar weer opgepakt om te organiseren.

  De reden dat we het organiseren voor de gehele club is naast de sportieve uitdagingen ook gezelligheid en verbinding te creëren tussen de leden en aanhang van UVV'40. 

  Op 2 april nemen de mannen van "het eerste" van UVV'40 het op tegen WDS'19 in de spannende Vierde Klasse C competitie.

  Deze hoofdmis van de middag begint om 14.30 uur. 

  Voorwedstrijd.

  De wedstrijd wordt voorafgegaan door een wedstrijd tussen twee jeugdteams van UVV'40. Om 12 uur starten we met een speluitleg door een gediplomeerde scheidsrechter en drinken we een warme chocolademelk met een worstenbroodje.

  Aanvang van de jeugdwedstrijd is om 12.45 uur op een groot veld 11x11.

  Voor de wedstrijd van deze twee jeugdelftallen mogen zij een aantal vragen stellen aan de spelers van "het eerste" en deze worden nu zorgvuldig voorbereid!

  Met de wedstrijd UVV’40-WDS’19 lopen de kinderen mee in de line-up en in de rust doen we latje trap competitie. Na afloop krijgt iedereen een snoepzakje (of appel 🍏) en kan iedereen weer gaan waar hij/zij wil.

   Derde helft.

  Na de wedstrijd wordt er binnen in de Taveerne een gezellige middag voorgeschoteld met medewerking van DJ Laors en natuurlijk de enthousiaste inzet en service van de Taveerne die weer voor een natje en droogje zorgen!

  Kom gezellig langs op deze zondag om onze mannen te ondersteunen, de jeugd trots te zien schitteren en gezellig samen te zijn op ons sportpark Jeugdland!

   

  Organisatie UVV’40 Derby Sunday