• Beste voetballiefhebbers, graag willen wij jullie laten weten dat we op maandagavond 8 mei het programma Voetbalontwikkeling van de KNVB zullen afronden. De afgelopen maanden hebben we intensief gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van onze club op verschillende vlakken.

 • Een van de onderwerpen waar we ons op hebben gericht is het behouden van onze identiteit als familieclub. We willen een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar we met elkaar bouwen aan een gezellige en sportieve omgeving. Door middel van workshops en trainingen hebben we geleerd hoe we dit nog beter kunnen uitdragen.

 • Een ander belangrijk onderwerp was de organisatie van onze voetbaltechnische commissie. Hierbij hebben we gekeken naar de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende commissieleden en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen inzetten om onze club te versterken. Dit heeft geresulteerd in een betere samenwerking en een meer gestroomlijnde aanpak.

  Tot slot hebben we ons gericht op het jeugdkaderbeleid. Hierbij hebben we gekeken naar de ontwikkeling en begeleiding van onze jeugdtrainers en -coaches. Door middel van coaching en trainingen hebben we gezorgd voor een nog betere begeleiding van onze jeugdspelers en -trainers.

  Wij zijn enorm trots op wat we hebben bereikt en willen via deze weg alle deelnemers en trainers bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. We hopen dat deze verbeteringen zullen bijdragen aan een nog betere en gezelligere club.

  Tot slot willen we graag een oproep doen aan geïnteresseerden om deel te nemen aan de voetbaltechnische commissie voor de komende seizoenen. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze club? Dan kun je je aanmelden via vtc@uvv40.nl.

  Met sportieve groet,
  Het bestuur van UVV'40