• Er gebeurt veel binnen onze mooie vereniging, veel wat niet direct opvalt. Zo ook binnen het team van de Accommodatie. Hieronder een overzicht van de zaken waar we mee bezig zijn.

 • Ballenhok

  Afgelopen seizoen is door een aantal vrijwilligers hard gewerkt aan het verbouwen van het ballenhok, waardoor we kokers per team konden realiseren. Dit heeft niet tot het gewenste resultaat geleid en daarom hebben we besloten te investeren in een robuustere oplossing met ballenlockers.

  Deze lockers zijn gemaakt van metaal en hebben een afsluitbare deur. De lockers bieden voldoende plaats voor maximaal circa 12 ballen, hesjes en hoedjes. In plaats van cijfersloten zullen we overstappen op sloten met een sleutel zodat beter beheersbaar wordt wie de lockers kunnen openen.

  Voor de voetbalschool zullen we een eigen set ballen en lockers plaatsen, zodat deze niet meer met teams gedeeld hoeven te worden.

  In de zomerstop zullen deze lockers geleverd en geïnstalleerd worden. Aan het begin van seizoen 2024/25 zullen alle teams beschikken over een gevulde locker met een set ballen, hesjes en een stapel hoedjes.

 • Materialen

  Een inventarisatie heeft plaatsgevonden onder trainers over welke materialen additioneel of nieuw nodig zijn om onze trainingen te verbeteren. Tijdens de zomerstop zullen we daarom o.a. investeren in mini goals, pionnen, trainingspoppen en hoedjes.

  We zien dat het materialenhok niet netjes opgeruimd achtergelaten wordt na trainingen, we zullen daarom investeren in een duidelijker over zichtbaar hok, waar alles zijn eigen plek heeft. Van trainers en coaches verwachten we dat ze zorgdragen voor het netjes terugplaatsen van de materialen.

  Ook de ballen zullen aangevuld worden zodat elk team het nieuwe seizoen begint met een volle set.

 • Dubbel gebruik kleedkamers

  Dit seizoen hebben we behoorlijk moeten puzzelen om alle teams bij wedstrijden van een kleedkamer te voorzien, wat helaas niet altijd is gelukt. Om dubbel gebruik van de kleedkamers mogelijk te maken zullen we in de hal twee stellingen met elk 4 lockers plaatsen om dit mogelijk te maken.

 • Team 4K

  Door een groep vrijwilligers wordt al een tijdje op de achtergrond gewerkt aan het realiseren van een van onze dromen: een 2e kunstgrasveld en 4e volledig wedstrijdveld. Dit is geen gemakkelijke opgave vanwege allerlei vergunningen trajecten. Doel is om in seizoen 2024/25 de subsidie en vergunningsaanvragen in te dienen en in 2025 het 2e kunstgrasveld te realiseren. Naast het kunstgrasveld kijken we ook naar het in gebruik nemen van de 4 kleedkamers in de kelders, mits dit op een veilige en verantwoordelijke manier te realiseren is.

 • Borden

  Na een tip van een gastouders zijn in de afgelopen maanden diverse borden en wegwijzers geplaatst om de accommodatie en velden toegankelijker te maken en zodat bezoekers sneller hun weg kunnen vinden. Hier gaan we tijdens de zomerstop mee door.

 • Tips & Tops

  Heb je Tips & Tops om de accommodatie en vereniging nog beter te maken? Schroom niet om contact op te nemen met één van onze bestuursleden!

  Samen bouwen we zo aan onze prachtige club!

  Namens het bestuur en vele hard werkende vrijwilligers

  Bram Scheutjens
  bram.scheutjens@uvv40.nl