• Tijdens het inlevermoment op 9 juli zijn ongeveer de helfst van de wedstrijdshirts ingeleverd :-( Heb je als teammanager te tas nog niet compleet en ook niet ingeleverd neem dan zsm contact met ons op via teamwear@uvv40.nl voor een inleverafspraak. Om alle 55 teams (!) op 4 september een complete teamtas te kunnen uitreiken is het van belang dat de wedstrijdshirts in de komende week worden ingeleverd. Lever je je complete tas niet in dan kunnen we niet garanderen dat je per 4 september deel kunt nemen aan de competitie. 

 • Historie

  Sinds het seizoen '18/'19 al speelt UVV'40 in de schitternde zelfontworpen tenues van het merk Quick. Daarom vonden we het tijd het teamwearplan van vijf jaar geleden kritisch te beoordelen en eventuele alternatieven te bekijken. Met dit bericht informeren we jullie dat we ook de in de seizoenen '22/'23 en '23/'24 hebben gekozen voor het kledingmerk Quick. Wel zijn er wat 'spelregelwijzigingen' waar ieder spelend lid van UVV'40 mee te maken gaat krijgen.  

  Alternatieven?

  Het teamwaerteam heeft alternatieven van Nike en Adidas zorgvuldig beoordeeld en een afweging gemaakt van de voors- en tegens van een overstap. In een advies zijn deze overwegingen aan het bestuur voorgelegd. Vanuit duurzaamheidsprespectief hebben we gekozen bij Quick te blijven. Ook de wat mindere punten bij Quick zoals de lange levertijden en matige kwaliteit traininingspakken (ritsen) behoren gelukkig tot het verleden.


  Spelregelwijzigingen

  De belangrijkste 'spelregelwijzigingen' voor het nieuwe Teamwearplan zijn:

  1. De club blijft verantwoordelijk voor het wedstrijdshirt, dit blijft inbegrepen in de contributie. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen alle (60) teams er weer 'spik-en-span' bijlopen. Op 9 juli moeten alle wedstrijdshirts ingeleverd zijn op de club, hierover krijgen de teammanagers nog nader bericht.
    
  2. De broekjes en sokken hebben een grotere omloopsnelheid (slijtage, kwijtraken) waardoor we genoodzaakt zijn deze terug te geven aan de leden. Dat betekent dat je je huidige broekje en sokken mag houden maar is het te klein, kwijt of kapot kun je op de webshop (inloggen met code UVV40 voor korting) je nabestelling plaatsen. 

  Inleveren shirts op zaterdag 9 juli tussen 9.00 en 10.30 uur

  Het teamwear team bestaat uit vrijwilligers die tijd vrij maken zodat alle leden elk seizoen in een mooi tenue kunnen voetballen. Dus zorg er voor dat je op tijd je wedstrijdshirt inlevert bij je teammanager, dan blijft het ook voor dit team een dankbare taak.


  Sponsoring? 

  Wil je met je bedrijf een team aankleden ('sponsoren') met bijvoorbeeld een trainingspak, trainingsoutfit of tassen neem dan contact op met de sponsorafdeling via sponsoring@uvv40.nl en vraag naar de mogelijkheden!

 • Status ingeleverde wedstrijdshirts op 9 juli 2022 (groen is ingeleverd)

 • Het nieuwe uit en thuistenue voor de eerste selectie:

  De nieuwe trainingspakkenlijn: