• De teamtassen met daarin de wedstrijdshirts zijn bijna klaar, het seizoen kan bijna beginnen! Maar niet voordat alle vrijwilligers van het teamwearteam op dinsdagavond 30 augustus nog een flinke klus moeten klaren. Kleedkamer 5 is dan ook tot en met de seizoensopening van zondag 4 september gesloten.

 • Nieuwe richtlijnen Teamwear per 1 september 2022

  1. De club is verantwoordelijk voor het wedstrijdshirt, dit blijft inbegrepen in de contributie. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen alle teams er weer 'spik-en-span' bijlopen.

  2. Wedstrijdbroekjes worden wel door de club verzorgd, maar niet betaald. Ben je nieuw lid of bestaand lid met een te klein, vies of missend broekje dan kun je tijdens de seizoensopening, of later tijdens wedstrijddagen, een nieuw broekje kopen. De prijs is €12,75.

  3. Wedstrijdsokken worden wel door de club verzorgd, maar niet betaald. Ben je nieuw lid of bestaand lid met een te klein, vies of missend paar sokken dan kun je tijdens de seizoensopening, of later tijdens wedstrijddagen, een nieuw paar sokken  kopen. De prijs is €8,75.

  Uitgifte teamtas
  Tijdens de seizoensopening nemen de teammanagers hun teamtas in ontvangst en tekenen voor het aantal wedstrijdshirts. Mogelijk dat er nog extra shirts in bestelling staan, deze worden zo snel mogelijk nageleverd.

  Rugnummer registratie
  Nieuw dit seizoen is de registratie door de teammanager van de uitgegeven shirts binnen het team. Dit is zeer eenvoudig te doen via de wedstrijdzaken app, ook hier wordt tijdens de seizoensopening uitleg over gegeven.

  Webshop
  Op onze Quick Webshop Voetbalstraat.nl | Webshop Voetbalkleding & Trainingsaccessoires kun je ook alle officiële UVV'40 trainingskleding aansschaffen. Door het inloggen met de code UVV40 krijg je direct 25% korting op de getoonde prijzen. We verwachten de webshop op 1 september 2022 live te kunnen zetten met alle, voor dit seizoen geselecteerde Quick trainingsartikelen.

  Sponsoring? 
  Wil je met je bedrijf een team aankleden ('sponsoren') met bijvoorbeeld een trainingspak, trainingsoutfit of tassen neem dan contact op met de sponsorafdeling via sponsoring@uvv40.nl en vraag naar de mogelijkheden!

  Heb je vragen of opmerkingen over teamwear mail dan naar teamwear@uvv40.nl