• Ieder team heeft voor de start van het seizoen een begeleidende staf nodig. Dit houdt in dat ieder team zelf zorgt voor minimaal de invulling van de volgende eventueel te combineren rollen:  

   

  1. Trainer/Coach - Deze persoon verzorgt de trainingen door de week en de coaching van de wedstrijden op de zaterdag

  2. Teammanager - Deze persoon verzorgt alle niet voetbaltechnische zaken in het team, zoals het werken met het digitaal wedstrijdformulier (opstelling, uitslagen, invallers etc) maar ook rij- douche en fruitschema voor de kinderen.

  3. Aanspreekpunt voor teamwear - Als aanspreekpunt voor teamwear ben je zowel voor je team als voor de teamwearcommissie het aanspreekpunt. Aan het begin van het seizoen neem je de teamtas in ontvangst en je zorgt tevens weer voor het compleet inleveren aan het einde van het seizoen. Bij eventuele mismatches qua maten of kwijt- of kapot geraken van kleding neem je contact op met het teamwear team.

  4. Aanspreekpunt voor arbitrage - Het aanspreekpunt arbitrage heeft een tweeledige functie
   - Enerzijds zorg je voor de aanstelling van een scheidsrechter bij de eigen wedstrijden. Vanuit de club zijn er onvoldoende clubscheidsrechters beschikbaar. Hier zal dus ook een ouder voor gevonden moeten worden (bij de thuiswedstrijden)
   - Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of we de senioren kunnen laten fluiten bij JO17/19 en spelers uit de JO13/15/17/19 te laten fluiten bij de JO7/8/9/10/11/12. Zodra dit ingeregeld wordt dan is ook per team een aapsreekpunt nodig. Je helpt toegewezen scheidsrechter op weg bij je eigen thuiswedstrijden. Dit is vooral van belang als er een jeugdspeler wordt toegewezen voor een duel in de onderbouw. Bespreek dit dan met de trainer/coach van de tegenstander en maak duidelijke afspraken voorafgaand aan de wedstrijd

  5. Aanspreekpunt voor vrijwilligerstaken  - Op heel korte termijn wordt een ochtend- of middagdienst voor jouw team ingeroosterd. Als aanspreekpunt zorg je voor een bemanning van het wedstrijdsecretariaat, materialenuitgifte en orde- en toezicht op het park. Deze dienst is nu voorzien als een eenmalige clubtaak per team per seizoen.  

   

   

  Wanneer

   

  Vul onderstaand formulier vóór uiterlijk 1 oktober 2021. 

   

  Let op

   

  Ieder team is zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van de staf rondom het team. Heb je als team je staf niet op orde vóór 1 oktober dan kan het bestuur besluiten dit team in zijn geheel terug te trekken uit de competitie, laat het dus niet zover komen.

   

  Toelichting

   

  Momenteel zijn heel veel rollen nog niet ingevuld. Hierdoor wordt het voor onze commissies bemoeilijkt om te communiceren over bijvoorbeeld wedstrijdzaken, traineropleidingen, vrijwilligerstaken, arbitrage of teamwear. Dat is van belang voor een goed verloop van het seizoen. Ouders/verzorgers zijn hierbij nodig om UVV'40 de prachtige sportplek te laten blijven voor onze jeugd. We kunnen dit niet alleen, laten we samen de schouders eronder zetten.

   

  Jeugd(ige) Trainers

   

  Onze club dat zijn we samen. Wij zijn allemaal vrijwilligers die het belangrijk en leuk vinden om een steentje bij te dragen aan de club. Zo verzorgen we ook samen de trainingen van onze jeugdspelers. Meestal zijn het ouders die als trainer en/of coach optreden.
  Soms is het lastig om wekelijks twee keer op het veld te staan. Heb je als (jeugd)team behoefte aan ondersteuning bij je trainingen? We hebben ook jeugdige spelers die training geven of dat graag zouden willen doen.

  Hoe werkt het?

   

  • Trek allereerst aan de bel bij de jeugdcommissie met je vraag
  • we kijken of er een jongere is die jouw team kan ondersteunen. Zo niet dan zetten we de vraag uit onder de leden
  • de jonge trainer is minimaal vier jaar ouder dan het team dat hij/zij traint
  • de jonge trainer wordt altijd bijgestaan door een ouder
  • alle jeugdtrainers doen mee aan een opleidingstraject van de KNVB en UVV’40
  • onder de bovengenoemde voorwaarden ontvangt de jonge trainer (t/m 18 jaar) aan het eind van het seizoen vrijwilligersvergoeding van € 150,-. Trainen ze als duo, dan wordt deze vergoeding gedeeld.

   

   

   

  Vragen/opmerkingen?
  jeugdcommissie@uvv40.nl

   

  Sportieve groeten van,
  Pien, Tom, Sander, Ben en Jeroen