• We zijn verheugd om aan te kondigen dat Alec Verwaard, fysiotherapeut bij Doorbos Fysio, nu verbonden is aan UVV'40 en een sportspreekuur zal verzorgen voor de hele club. Of je nu last hebt van een blessure, advies nodig hebt over herstel of gewoon wilt werken aan het verbeteren van je sportprestaties, Alec staat klaar om te helpen!

  • Met zijn expertise en ervaring op het gebied van fysiotherapie zal Alec op vaste tijden beschikbaar zijn om je te ondersteunen bij allerlei fysieke uitdagingen. Hij zal je niet alleen deskundig advies geven, maar ook helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan dat aansluit bij jouw individuele behoeften en doelen.

    Vanaf nu kun je elke dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur terecht voor professioneel advies en behandeling. Wil je graag een afspraak maken? Het is nu eenvoudiger dan ooit! Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 - 1538 1638 om direct een afspraak te plannen met Alec. Hij zal je begeleiden en samenwerken om ervoor te zorgen dat je weer snel op je best kunt presteren.

    Bij UVV'40 is het welzijn en de gezondheid van onze leden van groot belang. We zijn blij dat we Alec aan ons team van experts kunnen toevoegen, om ervoor te zorgen dat jij je sportieve doelen kunt bereiken en blessurevrij kunt blijven.

    Link naar de website van Doorbos Fysiogroep https://doornbosfysio.nl/