• Beste spelers, ouders/verzorgers en andere betrokkenen van UVV’40, De Commissie Sportiviteit & Respect heeft de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd. Wij kunnen jullie alvast het volgende laten weten: 

 • Cursus Spelbegeleider/pupillencursus
  Ben je 12 jaar of ouder? En lijkt jou het leiden van pupillenwedstrijden leuk? Dan kun je de opleiding Spelbegeleider/ pupillenscheidsrechter bij de KNVB-academie volgen. Er zijn 2 bijeenkomsten van 2,5 uur en je loopt stage. Tijdens je stage wordt jij professioneel begeleid door zeer ervaren scheidsrechters. In het nieuwe seizoen 2023 start de opleiding op locatie bij UVV’40. Deelname is gratis. 

  Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Miriam. Zij is onze coördinator spelbegeleider onderbouw. Zij is bereikbaar via: miriam.storms@uvv40.nl of 06 – 22 01 50 49. 

 • Arbitrage als onderdeel van de Commissie Sportiviteit & Respect
  Scheidsrechters en spelbegeleiders zijn belangrijk binnen UVV’40. Zij zorgen ervoor dat spelers een plezierige wedstrijd kunnen spelen. Wij nemen de rol van scheidsrechters en spelbegeleiders dan ook serieus. We hebben inmiddels een structureel arbitrage overleg met 6 betrokkenen ingesteld. We gaan het arbitragebeleid binnen UVV’40 komende tijd neerzetten. De 1e ideeën met thema’s als jeugd, ouders, opleiding en imago, worden uitgewerkt. 
 • Klachten over ongewenst gedrag en vertrouwenspersoon
  De afgelopen 2 maanden hebben we een 7-tal klachten binnen de Commissie Sportiviteit & Respect ontvangen.  Deze klachten komen ook van andere voetbalamateurverenigingen, maar ook vanuit de betrokkenen bij UVV’40. Wij zetten ons in om de klachten over ongewenst gedrag op te lossen. We zoeken daarbij als het kan preventief en constructief het overleg met betrokkenen en de Commissie Sportiviteit & Respect van andere voetbalverenigingen. Heb je een klacht over ongewenst gedrag? Lukt het je niet om er zelf uit te komen, laat het ons dan weten. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Maud Sliepen via Maud@feelinginbloom.nl of 06 1195 1188. 
 • Theatervoorstelling “Ik wou dat het weer weekend was
  We hebben een voorstelling bezocht over discriminatie in de voetbalwereld. We gaan overleggen of we deze voorstelling naar UVV’40 kunnen halen. De voorstelling gaat over de kracht van diversiteit, maar ook de pijn van kwetsende uitingen in het voetbal. Meer weten: Theatervoorstelling opent gesprek binnen clubs over diversiteit en sociale uitsluiting | KNVB
 • ”Wij dromen van een wereld zonder sporters met een blinde vlek of 
  ouders met een grote bek. Een wereld zonder homohaters of 
  ondragelijke derde helft-katers. Een wereld waarin we op gras of plein, 
  samen, Joods, back, trans of klein, verschillend kunnen zijn. 

 • Meer weten over de commissie Sportiviteit & Respect? 
  Op deze pagina lees je meer over onze commissie


  Contact opnemen met de commissie Sportiviteit & Respect?
  Stuur een e-mail naar sportiviteitenrespect@uvv40.nl of bel 076 - 799 6260 (kies optie 3)