Sponsoring

Teamwear Sponsoring

Nu alle teams van UVV'40 zijn uitgerust met het prachtige nieuwe tenue komt ook de sponsoring van een team in een ander daglicht te staan. Tot vorig jaar voorzag een sponsor de wedstrijdkleding van één of meerdere teams. Nu zijn de mogelijkheden voor een sponsor te komen liggen in de overige (Quick) productenlijn. Via de webshop is het volledige assortiment in te zien. Wenst u een offerte te ontvangen voor bij voorbeeld tassen, trainingspakken stuurt u dan een mail naar sponsor@uvv40.nl en u ontvangt binnen één dag een reactie!

 
  1. Sponsoring van teams gaan uitsluitend via de sponsorcommissie van UVV'40. UVV’40 zal geen rechtstreekse bestellingen (bestelverzoeken) in behandelingen nemen. Verzoeken voor sponsoring of informatie over sponsoring kunt u per mail of persoonlijk bij de sponsorcommissie (sponsor@uvv40.nl) kenbaar maken. De commissie neemt dan spoedig contact met u op.
  2. De aangeschafte accessoires/artikelen in team- of sponsorverband blijven eigendom van de vereniging zodat deze in de opvolgende jaren nog in teamverband kunnen worden gebruikt. Artikelen welke privé (via de webshop) zijn aangeschaft, blijven eigendom van de koper tenzij zij afzien van de kleding. Hierna zal de kledingcommissie bepalen of deze nog representatief zijn en deze aan een team of lid toewijzen. Sportkleding welke slechts voor de training wordt gebruikt kan door leden rechtstreeks op de webshop worden aangeschaft.
  3. Bedrukking van sponsoren via de webshop is mogelijk. Dit kan echter enkel na overleg met de sponsorcommissie of de kledingcoördinator. Privé aangeschafte artikelen worden altijd bedrukt met clublogo.
Terug naar boven