• Zoals ieder jaar organiseert UVV’40 ook dit jaar een Sinterklaasmiddag

  • Sinterklaas en zijn pieten zullen ons op zondag 26 november 2023, vanaf 15u, op Jeugdland bezoeken. De Pieten zijn al aan het oefenen op een gave Pietenshow. En de bakpieten zorgen voor iets lekkers. De voetballertjes in de teams tot en met JO-9 zijn van harte welkom op deze middag. Ook hun broertjes en/of zusjes zijn welkom, mits zij niet ouder zijn dan 8 jaar. Ook de kinderen van onze seniorenleden en vrijwilligers (van bovenstaande leeftijd) zijn van harte welkom deze middag! Voor de voetballertjes is deze middag gratis. De kosten voor een broertje en/of zusje bedragen € 5,- per kind. Is de ouder of verzorger lid, trainer, leider of vrijwilliger bij UVV’40 dan is de middag ook gratis.

  • Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier middels de QR code. Of via de link 

    Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen, ontvangen we graag uiterlijk 27 oktober de inschrijvingen. De show zal beginnen om 15 uur. De zaal gaat open vanaf 14.30 uur. Tot zondag 26 november!! Namens de activiteitencommissie

    Annemarie, Jodie, Kirsten en Ilse

     

    PS: mocht je het leuk vinden en tijd hebben deze middag mee te helpen, dan horen we het graag. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers voor volgend jaar. Alle hulp is welkom (aanmelden bij de activiteitencommissie van UVV’40)