• Beste leden van UVV'40, Het is bijna zo ver! Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en dat betekent dat we dit groots gaan vieren! Op zondag 27 augustus 2023 openen we het nieuwe seizoen op spectaculaire wijze en we willen jullie allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. De seizoensopening zal plaatsvinden op ons eigen Jeugdland terrein, waar we een gezellige dag vol voetbalplezier zullen organiseren voor jong en oud.


 • De dag is gevuld met verschillende activiteiten, van voetbalactiviteiten voor de jeugd van Onder-6 jaar t/m Onder-11, een heuse zeskamp voor de jeugd van Onder-12 en -13 jaar tot informatie sessies voor alle ouders/verzorgers. We sluiten deze seizoensopening af met een oefenwedstrijd tussen ons nieuwe eerste elftal en het andere zaterdag senioren elftal om 12.30 uur.

  Tijdens deze dag zullen de teammanagers van alle teams ook hun voetbalmaterialen en teamwear op kunnen halen. Deze uitgifte vindt plaats vanuit de kleedkamers.

 • Het programma voor Ouders/Verzorgers - Informatiesessie door de voorzitters van het Bestuur en Sportiviteit Respect en Gezondheid (Geert Beullens en Annemieke de Ruijter)

  O6/7

  8.30 – 9.15 uur

  Taveerne Jeugdland

  O8/9

  9.30 – 10.15 uur

  Taveerne Jeugdland

  O10/11

  10.30 – 11.15 uur

  Taveerne Jeugdland

  O12 en ouder

  11.30 – 12.15 uur

  Taveerne Jeugdland

 • Het programma voor de Spelers en speelsters van O6 tot en met O13 (Bart van der Avoird en Teun de Groot)

  O6/7

  9.00 – 9.45 uur

  Demo Voetbalschooltraining op veld A

  O8/9

  10.00 – 10.45 uur

  Demo Voetbalschooltraining op veld A

  O10/11

  11.00  – 11.45 uur

  Demo Voetbalschooltraining op veld A

  O12/O13

  9.00 – 12.00 uur

  Zeskamp op veld B en D

 • Het programma voor de Trainer/Coaches en Teammanagers (9.00 – 12.00 uur)

  Op het marktplein vinden jullie de Voetbaltechnische Commissie, je kunt hier terecht met vragen over het jeugdtrainers ABC, de opleidingskalender, teamindelingen etc. Je haalt hier tevens je afspraken- en bruikleenovereenkomst op. Op dit formulier vul je de namen in van de trainer(s)/coache(s) en teammanager en aanspreekpunten voor Materialen/Teamwear, Arbitrage en Gastouderschap binnen het team. Als alle gegevens ingevuld zijn ga je vergezeld door één van de teamwearteam-leden je teamtas gereed maken met shirts en hesjes voor het komend seizoen. Samen ondertekenen we dit document zodat de uitgegeven materalen duidelijk zijn vastgelegd en de commissies weten wie de aanspreekpunten zijn.

  Op het marktplein treffen jullie ook de dames van de commissie Sportiviteit, Respect en Gezondheid. Je kunt hier met je vragen terecht over deze thema’s maar ook over arbitrage en bijvoorbeeld de verklaring omtrent gedrag (VOG). Er zijn hier ook documenten te verkrijgen met de gedragsregels, hoe een team/ouderbijeenkomst te organiseren en beleidsdocumenten rondom vuurwerk, alcohol en drugs.

 • Marktplein (9.00 – 12.00 uur) Teamwear, Voetbal en Sportiviteit, Respect en Gezondheid

  Na de informatiesessies kunnen de op het marktplein verder kennis met elkaar en de club maken. Bij het teamwearteam worden ook wedstrijdbroekjes (€12,75) en wedstrijdsokkensokken (€8,75) verkocht. Let op: je kunt hier niet contant betalen. Afrekenen doe je door met je mobiele telefoon de  QR-codes te scannen en te betalen via je bank-app.

  We houden ook hier ook een tweedehands ruilmarkt waar je trainingskleding en voetbalschoenen kunt ruilen of doneren. Oproep aan iedereen om de halkasten en garages uit spitten om te kleine en niet-langer gebruikte voetbalschoenen mee te brengen! Vanuit UVV’40 wordt er heel wat tweedehands maar ook nieuwe trainingskleding weggegeven. Wil je hier iets voor doneren dan kan dit ook via een QR-code, je kunt zelf een donatiebedrag kiezen (vanaf €1,00).

 • Oefenwedstrijd Zaterdag 1 - Zaterdag 2, aanvang 12.30 uur

  Ons kersverse eerste elftal zal een oefenwedstredstrijd spelen tegen onze zaterdag 2 ploeg, de bekerwinnaar van vorig seizoen. Dus als de jongste jeugd is uitgetraind en klaar is met de zeskamp kunnen we samen met de kinderen langs de lijn plaatsnemen om onze zaterdag senioren teams aan te moedigen (en daarna natuurlijk door naar de kermis in het dorp 😊)

 • We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie deze dag vrijmaken in jullie agenda. Breng je gezin, vrienden en familie mee om samen te genieten van deze fantastische dag. Laten we er met z’n allen een onvergetelijke seizoensopening van maken!

  Wij kijken er enorm naar uit, voor nu geniet nog even van de zomervakantie. Tot dan!

  Met sportieve groet van jullie UVV'40 bestuur

  Geert Beullens - Voorzitter
  Anton van Opstal - Penningsmeester
  Jeroen Bastiaansen - Secretaris
  Bram Scheutjens - Algemeen bestuurslid