• We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in samenwerking met 'Samen met NAC' een speciale opleidingsavond organiseren voor (beginnende) jeugdtrainers. Deze avond biedt een unieke kans om je trainersvaardigheden verder te ontwikkelen en te leren van de NAC professionals op maandag 23 oktober 2023.

 • Tijdens deze opleidingsavond, die plaatsvindt van 18.30 tot 20.30 uur, zullen ervaren trainers van 'Samen met NAC' hun kennis en expertise met jullie delen. Ze zullen praktische tips en nuttige inzichten verstrekken die je direct kunt toepassen in je trainingssessies. Of je nu net begint als jeugdtrainer of al enige ervaring hebt, deze avond is bedoeld om jou te ondersteunen en te inspireren in je rol als trainer.

  De opleidingsavond zal interactief zijn, met ruimte voor vragen, discussies en praktijkoefeningen. Je krijgt de mogelijkheid om in contact te komen met andere jeugdtrainers en ervaringen uit te wisselen, wat je een waardevol netwerk binnen de Bredase/Ulvenhoutse voetbalgemeenschap kan opleveren.

  Zorg ervoor dat je maandag 23 oktober 2023 van 18.30 tot 20.30 uur beschikbaar bent. Verdere details staan hieronder vermeld.

  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de opleidingsavond!

  Met vriendelijke groet,
  Ad Laming en Dion Schuurmans
  Samen met NAC

 • Informatie - Samen met NAC Trainersavond
  Een belangrijk onderdeel van de samenwerking NAC-amateurclubs is het ondersteunen van jullie nieuwe en minder-ervaren jeugdtrainers. Dat doen we onder andere via de ‘Samen met NAC Trainersavond’. Hieronder een uitleg van het doel, de opzet, de verwachtingen e.d. van deze praktijkavond.

  Doelgroep - voor wie?
  Deze avond richt zich vooral op de nieuwe en nog minder-ervaren jeugdtrainers van jullie club. Vooral bij de onderbouwteams herkennen wij de behoefte aan basistips en tools. In overleg met ons kunnen ook andere trainers aansluiten. Wij rekenen op een deelname van minimaal 15-20 trainers.

  Doel voor de jeugdtrainers
  Het doel van de avond: via het bijwonen van een training de trainers zes basistips en andere praktijktips laten herkennen én meegeven zodat zij zelf tot een goede (nog betere), leuke én veilige training komen. Uiteraard gaan wij ook in op hun vragen en situaties. De zes basistips zijn:

  • Kies voetbalechte situaties
  • Stem de training af op je groep
  • Organiseer je training goed
  • Zorg voor herhaling, prikkels én plezier
  • Coach actief, gericht en positief
  • Zorg voor een goede en veilige sfeer

  Opzet - 23 oktober 2023, 18.30 tot 20.30 uur
  Jeugdtrainers van de NAC Jeugdopleiding geven op een maandagavond bij jullie een training aan de JO9-1, JO9-2 en JO9-3, 24 spelers n totaal veredeeld over twee groepen. Jullie aanwezige jeugdtrainers bekijken de training aan de hand van opdrachten en bespreken samen bevindingen en tips.

  Dion Schuurmans van de NAC JO begeleidt hen hierbij. De opzet van de avond is als volgt:

  • 18.30 uur           : Aanwezig/ontvangst en uitleg over de avond en verzamelen van vragen.
  • 19.00 uur           : Bijwonen en bekijken van de training - tips herkennen. Dion Schuurmans werkt de training vooraf uit.
  • 20.00 uur           : Nabespreking van bevindingen, tips e.d. (tot 20.30 uur).

  Trainers tijdig informeren en vrij roosteren
  Het is belangrijk, dat de jeugdtrainers deze opleidingsavond kunnen bijwonen en dus op deze reguliere trainingsavond geen training kunnen geven. In de JO7/8/9/10 zullen de trainingen daarom overgenomen moeten worden door de ouders.