• Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunt Rabobank al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij het NOC*NSF.

    En om 125 jaar Rabobank te vieren, heeft de Rabobank nu de Rabo Sportactie. Hiermee wil de Rabobank jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met Rabo SportCadeau van € 125! Dit is een eenmalige bijdrage voor een sportlidmaatschap.

  • Aanvragen is heel eenvoudig! Door naar www.RaboBank.nl/particulieren/sportactie te gaan en in te loggen kun je heel gemakkelijk het SportCadeau aanvragen. Er zijn enkele voorwaarden aan de actie, waaronder dat je als ouder een lopende rekening hebt en voor de jonge sporter een jongeren rekening hebt of opent.

  • In september start Rabobank weer met de Rabobank ClubSupport stemcampagne, waarbij leden van de Rabobank hun stem uit kunnen brengen op 3 clubs. Afgelopen jaar heeft onze vereniging daar ruim 600 euro mee opgehaald, maar dat kan natuurlijk meer worden! Hoe meer stemmen voor onze club, hoe meer geld we ontvangen!

    Aanmelden als lid van de Rabobank is super makkelijk en er zijn geen kosten aan gebonden. Lid worden van de Rabobank doe je eenvoudig door de stappen te volgen op Ik doe mee! te klikken op www.RaboBank.nl/leden.

    Dus als je het SportCadeau aanvraagt, wordt dan ook meteen lid van de RaboBank, zodat je bij de ClubSupport Actie UVV kan steunen! Dus: 

    Geld voor jou! Geld voor je club!