• Voor de jeugd JO6-JO12 organiseren we aanstaande zaterdag 3 juli nog een Oranje voetbalfestival gevolgd door een vrijwilligersborrel. Wij hopen velen van jullie nog te ontmoeten en terug te kijken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Ook zoeken we nog trainers en begeleiders voor het Oranje Festival. Help jij mee om nieuwe leden te verwelkomen en het seizoen leuk af te sluiten met onze jeugdleden?

 •  

  UVV’40 organiseert Oranjefestival!

  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert UVV’40 op zaterdag 3 juli een uniek Oranjefestival op Jeugdland.

  Voetballen als Oranje!
  De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

  Feestvieren als Oranje!
  Naast een kennismaking met voetbal zullen de kinderen ook kennismaken met de 3de helft. Samen plezier maken na de wedstrijd hoort er namelijk ook bij. Word jij de kampioen van de 3de helft?

  Programma
  13.30 ontvangst
  13.45 voetballen als oranje
  15.00 feestvieren als oranje
  15.45 vrij voetballen/ informatie ouders
  16.30 einde

  Aanmelden
  Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk via UVV'40 Oranjefestival 3 juli 2021 - 13:30 | KNVB

  Meer informatie of vragen?
  Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met UVV’40 contact opnemen. Dit kan via henk.schuiling@uvv40.nl