• Je bent 12 jaar of ouder en het lijkt je gaaf pupillenwedstrijden te leiden? Dan is dit de opleiding die je kunt gaan volgen. In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers. Daaraan kun je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren.

 • Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we bij UVV'40 begin seizoen '23/'24 een in-house spelbegeleider/pupillen scheidsrechter opleiding georganiseerd door de KNVB zullen aanbieden. Dit is een fantastische kans voor onze club om onze jongste voetballers te voorzien van gekwalificeerde scheidsrechters en spelbegeleiders, die zorgen voor een plezierige en veilige speelomgeving.

  Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het leiden van wedstrijden voor pupillen of het begeleiden van wedstrijden als spelbegeleider. Het programma omvat een mix van theorie en praktijk, waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van jonge voetballers en het handhaven van een veilige en eerlijke speelomgeving.

 • Deze in-house cursus biedt onze eigen trainers en vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan een professionele opleiding binnen onze eigen club. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van onze jeugdwedstrijden te verbeteren en tegelijkertijd onze eigen leden op te leiden tot gekwalificeerde scheidsrechters en spelbegeleiders.

  Als je geïnteresseerd bent in het volgen van deze opleiding, volg dan de link om je in te schrijven. We moedigen alle geïnteresseerde leden van onze club tussen 12 en 16 jaar aan om deel te nemen en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdvoetballers.

  We kijken uit naar een succesvolle en leerzame opleiding, waarbij we onze spelbegeleiders en pupillenscheidsrechters kunnen voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de wedstrijden voor onze jongste voetballers op een veilige en eerlijke manier te begeleiden.

  Heb je nog vragen stuur dan een mail naar sportiviteitenrespect@uvv40.nl of bel naar 076 799 6260 (optie 3) en spreek een bericht in voor Miriam Storms.

  Met sportieve en respectvolle groet,
  Commissie Sportiviteit en Respect

 • Wat ga je tijdens deze opleiding leren? Een greep uit de onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen:

  • Pupillenwedstrijden op een zodanige manier begeleiden dat de spelers het spel met plezier spelen, beleven en leren.
  • Het fluiten van wedstrijden bij de pupillen O8, O9 en O10 die 6 tegen 6 spelen.
  • Het fluiten van de wedstrijden van O11 en O12.
  • Het leren van de spelregels.

  Opleidingsinvestering

  • Twee bijeenkomsten á 2,5 uur: 5 uur
  • Zelfstudie en opdrachten: 5 uur
  • Twee stagewedstrijden: 2 uur

  Kosten
  De studiekosten voor deze opleiding bedragen voor individuen: € 36,00,- (inclusief digitaal cursusmateriaal) maar die betaalt de club voor je. 

  Wat ontvang je van de club?
  Naast deze kostenloze opleiding ontvang je enorm veel dankbaarheid en waardering maar ook zo'n mooi scheidsrechterspakje zodat iedereen op de club jou zal herkennen aan jouw nieuwe status als vrijwilliger binnen de club!

 • Wat Opleiding Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter
  Wanneer Vrijdag 29 september en vrijdag 3 november (19.00 - 21.30 uur)
  Wie Alle jeugdspelers tussen 12 en 16 jaar, ook ouders/verzorgers zijn welkom
  Inschrijven https://www.knvb.nl/inschrijfportaal/detail/17452119

   

    

   

  Opmerking: Om in te kunnen loggen moet je beschikken over een KNVB-account (de inlogcodes zijn hetzelfde als van voetbal.nl of de wedstrijdzakenapp). Het beste werkt het via Google Chrome. Heb je nog geen account, dan krijg je automatisch een optie te zien om te registreren. Bij inschrijving vragen wij o.a. naar naam, e-mailadres, geboortedatum. Zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt en dat deze correct worden ingevoerd.