Nieuws

UVV'40 Voetbalschool 2.0

27 juni 2019 door Jeroen Bastiaansen
www.uvv40.nl
In het seizoen 2018-2019 zijn we gestart met de UVV'40 Voetbalschool. In zowel het najaar van 2018 als het voorjaar van 2019 hebben ongeveer 200 onderbouw jeugdleden getraind in de voetbalschool onder de bezielende leiding van coordinatoren Nijs Kivits, Luc van Dongen en Rolf Snepvangers. De trainingen werden gegeven voor onze eigen jeugdleden aangevuld met een aantal stagiares van het ROC Tilburg (Sport en Bewegen).

In zowel de winterstop als aan het eind van het seizoen is er geëvalueerd met het bestuur, technische staf, de coordninatoren en trainers. Hierbij de belangrijkste conclusies:
  • Zowel kinderen als ouders zijn enthousiast over de voetbalschool (na een korte gewenningsperiode)
  • De voetbalschool was verdeeld over de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, steeds van 18.00 - 19.00 uur en dat bleek een hele organisatie.
  • Overeind blijft dat ieder jeugdlid, jongen en meisjes in de onderbouw (JO6 tm JO12) éénmaal per week blijft trainen in de voetbalschool.
  • Op een ander moment in de week wordt tevens een teamtraining aangeboden die wordt gehouden door de reuliere teamtrainer die ook op zaterdag de coaching verzorgt.
Wat gaan we komend seizoen anders doen:
  • De JO6,7,8 en 9 gaan in de voetbalschool trainen op de woensdagmiddag. De exacte tijden zijn nu nog niet bekend maar als ouders kunnen jullie hier alvast rekening mee houden. De teamtraining voor deze groep verhuist naar de maandagavond. Er komt tevens speciale aandacht voor de keepers in de onderbouw met een keeperstrainer.
  • De JO10,11 en 12 gaan in de voetbalschool trainen op de woensdagavond. Ook hierbij zijn de exacte tijden nu nog niet bekend maar hierbij zal naar gelang leeftijd de aanvangstijd iets oplopen. De teamtraining verhuist voor deze groep ook naar de maandagavond.
3e Trainingsmoment
  • Voor de echte 'trainingsbeesten' onder ons verkennen we momenteel met een professionele trainer de mogelijkheid tot een extra trainingsmoment op de vrijdagmiddag. Dit zal een extra training zijn die facultatief is maar ook extra kost. Zodra hier meer nieuws over te melden valt horen jullie van ons.
Heb je vragen en/of opmerkingen schroom niet contact met ons op te nemen!


Met sportieve groet,
Jeugdopleiding van UVV'40
jeugdopleiding@uvv40.nl

 

 

 
www.uvv40.nl
Onze pupillen zijn al een aantal weken in de weer om de loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Op dit moment zijn er al heel wat… Meer >
 
Zorg voor een goede pasfoto in de Voetbal.nl app.  Elke speler is zelf verantwoordelijk voor een goede pasfoto voor de spelerspas… Meer >
 
Zoals ieder jaar organiseert UVV’40 ook dit jaar een Sinterklaasmiddag. Sinterklaas en zijn pieten zullen ons op zondag 24 november… Meer >
 
Vanwege de aanleg van het kunstgrasveld op het hoofdveld kan er vanaf maandag 7 oktober kan er niet langer getraind worden op het… Meer >
 
DOELSTELLING BEREIKT: GESLAAGDE UVV40 DERBY SUNDAY. Meer publiek bij het eerste elftal en de uitstraling hebben van een familieclub… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
17-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven