Nieuws

Week van de Scheidsrechter

12 oktober 2017
www.uvv40.nl

Van 7 tot en met 15 oktober willen wij, de club met ambitie, onze leden die zich inzetten als club scheidsrechter bedanken voor hun inzet. Om hen extra in het zonnetje te zetten trakteert UVV’40 hen zaterdag, 15 oktober op een gebakje in de bestuurskamer.
Dit seizoen is het initiatief genomen om een flink aantal vrijwilligers te benaderen om de vele wedstrijden van een spelbegeleider of (pupillen) scheidsrechter te voorzien.
Iedere zaterdagochtend melden de aspirant scheidsrechters zich een half uur voor de wedstrijd bij James Busch in de bestuurskamer voor de briefing, de scorecards en het wel bekende scheidsrechters fluitje zodat zij volledig bepakt de wei in kunnen.


Vrijdagavond, 13 oktober is op initiatief van Niels van Dongen de KNVB-cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter naar Jeugdland gehaald. Dit werd mogelijk door het groot aantal aanmeldingen binnen UVV’40. De cursus zal bestaan uit 2 theoretische bijeenkomsten van ca. 2,5 uur. Ook het praktische deel van de cursus, 2 stagewedstrijden, zal op de velden van UVV’40 plaats vinden. Voor het eerst zal tijdens deze cursus gebruik worden gemaakt van een heuse app (Het Nieuwe Fluiten). Via deze app zullen kennismakings- en quizvragen worden gesteld die door de cursisten moeten worden beantwoord. Op vrijdag, 17 november is de 2e bijeenkomst gepland.
De cursus wordt tenslotte afgesloten met het uitreiken van een certificaat. Ook op dit vlak is de familieclub met ambitie niet te stuiten.

 

In dit kader vragen wij ook al onze leden om op 14 en 15 oktober aan de scheidsrechters van dienst hun (extra) blijk van waardering tonen. Alvast bedankt!

 

De Scheidsrechterscommissie.

P.S. Door de groei van het aantal jeugdscheidsrechters zijn wij genoodzaakt nieuwe scheidsrechter tenues aan te schaffen. Lijkt het jou of je bedrijf leuk hier aan bij te dragen en ‘sportiviteit en respect’ te steunen in de vorm van sponsoring? Neem dan contact op met de commissie of sponsor@uvv40.nl.  

 


 

Afgelastingen

17 maart 2018
Als een wedstrijd NIET doorgaat is dat snel te zien op de voetbal.nl app en op de website www.uvv40.nl. … Meer >
 
www.uvv40.nl
Ben je tussen de 7 en 15 jaar oud en wil je graag werken aan het verbeteren van je voetbalskills? Dan ben jij precies wie NAC Breda… Meer >
 
www.uvv40.nl
De DIA Meisjesacademy gaat een samenwerkingsverband aan met R.K.V.V. JEKA en UVV'40 en verder onder de naam Brabantse… Meer >
 
Gezocht - Vrijwilliger, die het leuk vindt om zowel met jeugd als senioren voetballers om te gaan Meer >
 
www.uvv40.nl
Coordinator meidenactiviteiten gezocht? Vindt jij het leuk om het volgende uitje te organiseren voor de meiden? Naar een wedstrijd… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
03-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven