Nieuws

UVV'40 slecht één na laatste barrière voor kampioenschap

07 mei 2017 door Sander Schaepman
www.uvv40.nl
In een wedstrijd waarin UVV tweemaal op achterstand kwam, toonde de selectie van trainer Joey Verhoeven haar veerkracht en kwaliteit en pakte het thuis sterke SC Emma met 2-4!
 
De Ulvenhouters wisten dat spits Nick Bolte van SC Emma gevaarlijk was. Toch wist hij in beide speelhelften het net te vinden en niet toevallig tweemaal met het hoofd; de man is bijna 2 meter lang. Maar na de 1-0 herpakte UVV zich en scoorde Erwin Aarts de belangrijke gelijkmaker.

 

Na de rust, met een 1-1 stand, kwam SC Emma, zoals de cliche-opmerking luidt, scherper uit de kleedkamer en binnen 2 minuten stond het 2-1 voor SC Emma. Dit was voor UVV het startsein om SC Emma sneller onder druk te zetten met snel resultaat. Na een geweldige pass van Erwin Aarts kon Maikel Jansen strak voorzetten en Rolf Snepvangers met links de bal binnentikken: 2-2. UVV bleef aandringen en kreeg meer kansen. Tim Heestermans brak de ban door na een scrimmage de bal binnen te schieten: 2-3. Dat leek de genadeklap voor SC Emma, zeker toen Rolf Snepvangers zijn goede wedstrijd bekroonde met de 2-4! Na deze goal kreeg de SC Emma-captain de rode kaart waarna er wat felle discussies ontstonden tussen de onberispelijk fluitende arbiter en spelers van SC Emma. De scheids besloot tot een afkoelingsperiode en daarna speelden SC Emma en UVV de wedstijd gedisciplineerd uit en zaten de 3 belangrijke punten 'in the pocket'!

Hierdoor gaat UVV als koploper met 2 punten voorsprong op WDS'19 de laatste speelronde in. Zondag kan UVV'40 dus kampioen worden door winst op DSE dat nog voor lijfsbehoud strijdt: bij winst van DSE en verlies van Boeimeer gaat Boeimeer de nacompetitie in en is DSE veilig.

Kortom, UVV'40 strijdt voor de titel en DSE voor haar laatste kans op lijfsbehoud. Dat belooft wat!! Komt allen naar Jeugdland zondag 14 mei, aftrap 14.30 uur!

 

Afgelastingen

17 maart 2018
Als een wedstrijd NIET doorgaat is dat snel te zien op de voetbal.nl app en op de website www.uvv40.nl. … Meer >
 
www.uvv40.nl
Ben je tussen de 7 en 15 jaar oud en wil je graag werken aan het verbeteren van je voetbalskills? Dan ben jij precies wie NAC Breda… Meer >
 
www.uvv40.nl
De DIA Meisjesacademy gaat een samenwerkingsverband aan met R.K.V.V. JEKA en UVV'40 en verder onder de naam Brabantse… Meer >
 
Gezocht - Vrijwilliger, die het leuk vindt om zowel met jeugd als senioren voetballers om te gaan Meer >
 
www.uvv40.nl
Coordinator meidenactiviteiten gezocht? Vindt jij het leuk om het volgende uitje te organiseren voor de meiden? Naar een wedstrijd… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-05-2017 Meer >
 
 
 
 
03-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven