Nieuws

Sinterklaasfeest UVV'40 op 24 november 2019

05 oktober 2019

Zoals ieder jaar organiseert UVV’40 ook dit jaar een Sinterklaasmiddag. Sinterklaas en zijn pieten zullen ons op zondag 24 november 2019, vanaf 15u, op Jeugdland bezoeken. De Pieten zijn al aan het oefenen op weer een gave Pietenshow. En de bakpieten zorgen voor iets lekkers.

 

De voetballertjes in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar zijn van harte welkom op deze middag. Ook hun broertjes en/of zusjes zijn welkom, mits zij niet ouder zijn dan 9 jaar. Ook de kinderen van onze seniorenleden en vrijwilligers (van bovenstaande leeftijd) zijn van harte welkom deze middag!

Voor de voetballertjes is deze middag gratis. De kosten voor een broerjtes en/of zusje bedragen € 5,- per kind. Is de ouder of verzorger lid, trainer, leider of vrijwilliger bij UVV’40 dan is de middag ook gratis.

Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier, te vinden op Club Assistent of via de website van UVV (inschrijven bij Activiteiten). Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen, ontvangen we graag uiterlijk 27 oktober de inschrijvingen.

Tot ziens!

Namens de activiteitencommissie

Jodie, Danielle, Wendy, Margot, Sandra

  
www.uvv40.nl
Op woensdagavond heeft de werkgroep JVBP de aftrap gemaakt voor het opstellen van een nieuw Jeugdvoetbalbeleidsplan (JVBP) voor de… Meer >
 
www.uvv40.nl

Invoering Teamtaken

17 september 2019
Het bestuur van UVV’40 heeft, naar aanleiding van de Conferentie in januari 2019, teamtaken benoemd als één van de vijf speerpunten… Meer >
 
Terug naar boven