Nieuws

Update ontwikkelingen rond Corona-virus

06 april 2020 door Jeroen Bastiaansen
www.uvv40.nl
Beste UUV’40-ers,
 
Ons aller gezondheid staat voorop, hoe jammer het ook is dat we elkaar niet op ons mooie Jeugdland kunnen treffen! We hopen van harte dat het jullie goed gaat en dat de gevolgen van het Corona-virus voor jullie allemaal beperkt blijven. Blijf gezond!

Zoals jullie weten heeft de KNVB de jaargang 2019-2020 afgesloten.

Een goed besluit, vinden wij, hoe jammer ook voor alle voetballers, trainers, coaches, ouders en supporters. Het is duidelijk zo. Dit betekent dat ons complex in ieder geval tot begin juni 2020 gesloten blijft. Maar het betekent ook dat we ons vizier al gaan richten op komend seizoen. Zo willen we de teamindelingen voor komend seizoen gaan opstarten en de schema’s voor de trainingen gaan opstellen. Ook willen we met elkaar in gesprek inzake de gang van zaken rond de trainingen in het nieuwe seizoen. We hebben elkaar straks hard nodig om dit allemaal ordentelijk te laten verlopen. Het succes van de club -we groeien naar bijna 600 leden- heeft de keerzijde dat de druk op het goed omgaan met velden, kleding en trainingsmateriaal groter wordt. En dat moeten we echt goed gaan regelen. Daar is nu ook tijd voor. Graag roepen we trainers en coaches op hier actief met ons over mee te denken en binnenkort, via Microsoft Teams, daarover met het bestuur in gesprek te gaan. Samen zijn we de club.

Het is ook meteen het afscheid van een aantal personen uit en rond de selectie, het vlaggeschip van onze vereniging. Clubiconen Luc van Dongen en Rolf Snepvangers stoppen bij De selectie van UVV’40. Luc vertrekt naar zaterdagclub Almkerk terwijl Rolf Snepvangers het selectievoetbal vaarwel zegt na meer dan 16 jaar selectiespeler bij UVV’40 te zijn geweest. Rolf gaat in ons 6e senioren-elftal voetballen. We wensen beiden veel succes en vooral veel geluk in de toekomst! 
 
Ook nemen we door de Corona-crisis sneller dan gepland afscheid van onze hoofdtrainer Johan Gabriels. We zijn Johan dankbaar voor zijn belangrijke aandeel in het 3 jaar handhaven in de derde klasse. We hebben meer dan fijn samengewerkt en zullen Johan missen. Hij blijft samen met zijn gezin altijd welkom op de club! Waarvan akte.
 
Ook elftalleider Wil van Beek stopt. Ook Wil danken we voor zijn inzet en betrokkenheid. Ook Simon en Miranda van Dongen (ouders van Luc) nemen met Luc afscheid. Zij zijn al jaren vertrouwde gezichten op de club. Altijd bereid zich Voor de club in te zetten en vaste bezoekers van ALV’s en alle evenementen. Miranda was verantwoordelijk voor honderden geweldige foto’s van evenementen, wedstrijden en clubleden en ze organiseerde en begeleidde de laatste jaren ook ‘de pupil van de week’. We zullen ze missen en zijn hen zeer dankbaar voor te veel om op te noemen.
 
We hopen allen nog eens langs de lijnen terug te zien! We zoeken in het nieuwe seizoen een geschikt moment om gepast afscheid te nemen van alle vertrekkende clubleden.
 
Inmiddels verwelkomen we al een hoop nieuwe spelers die instromen op alle niveaus, ook binnen de selectie. Zo werpt het goede onderwijs dat Breda biedt, voor ons haar vruchten af want veel goede spelers van clubs ver weg kiezen, nu ze in Breda e.o. komen wonen, voor onze club.
 
Verder zijn we zeer content met onze nieuwe hoofdtrainer Jeroen Polman. Samen met Jeroen zijn we de selectie voor komend seizoen al aan het samenstellen en er worden met alle spelers gesprekken gevoerd via MS Teams. Er groeit iets moois!
 
De periode van in- en overschrijvingen is nu versneld aangebroken.
We roepen aspirant leden die geïnteresseerd in onze club om zich zo snel als mogelijk bij ons in te schrijven zodat we snel zicht krijgen op het aantal leden voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is het van belang voor de teamindelingen.
En natuurlijk hopen we dat alle leden bij ons blijven, maar we weten dat er jaarlijks mutaties zijn en verwachten dat ook dit jaar weer. Mocht je al weten dat je deze zomer stopt en/of de overstap maakt naar een andere club, laat het ons zo snel mogelijk weten!
 
Ondanks de ‘lockdown’ gaan we Dus nog steeds als een speer! Dankzij de vele vrijwilligers (jullie) die zich belangeloos en enthousiast inzetten als trainer, leider, scheidsrechter, coach, supporter, commissielid, etc kunnen we de club zijn die we willen zijn! Als bestuur zijn we trots op zovelen die het elke week weer, door weer en wind mogelijk maken voor zovelen om plezier te beleven aan het mooie voetbal!
Dank, dank, dank!
 
Beste clubgenoten, het is een bijzondere tijd. We hopen dat eind van deze maand zicht komt op een proces richting ‘normaal’. Zo gauw dit voor ons als club veranderingen in de situatie met zich meebrengt, zullen we dit communiceren via de site en Nieuwsbrieven! Hou daarom de site en de mailbox goed in de gaten.
 
Tot snel ziens op/rond de voetbalvelden.
Stay safe, hou je haaks!
 
Hartelijke groet,
 
Het bestuur van UVV’40
 
Henk Schuiling
Jan Roovers
Sander Schaepman
Jeroen Bastiaansen
Danny Zwaanswijk (aspirant bestuurslid)
Silvian Diepstraten (aspirant bestuurslid)

 
www.uvv40.nl
Op zondag 23 augustus organiseert de activiteitencommie een ware Zeskamp voor de jeugd van UVV. Dit jaar helaas geen Jeugdkamp in het… Meer >
 
www.uvv40.nl
UVV’40 blijft groeien! Zelfs in crisistijd hebben we wederom meer teams en leden kunnen inschrijven. Komend seizoen hebben we 53… Meer >
 
www.uvv40.nl
Beste leden en ouders, De velden van UVV'40 blijven zeker tot en met 15 augustus gesloten voor vrij spelen. Alleen door… Meer >
 
www.uvv40.nl

Teamindelingen Jeugd

14 juni 2020
Zoals ieder jaar buigt de Technische Commissie (TC) van de jeugd samen met de jeugdtrainers en coaches zich in de maanden april, mei en… Meer >
 
www.uvv40.nl
Wil je stoer tegen jongens of gezellig in een meidenteam voetballen? Kom het deze zomer uitproberen bij UVV’40. Lekker gezond buiten… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-12-2019 Meer >
 
16-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven