• Ruim een half jaar na de aanstelling van onze nieuwe voorzitter Geert Beullens even een korte terug- en vooruitblik. Er is vorig seizoen reeds door het oude bestuur een nieuwe organisatiestructuur uitgetekend. Onze nieuwe voorzitter heeft aan deze organisatie een kompas toegevoegd wat richting geeft aan onze vereniging voor de komende jaren. Met deze post praten we je kort bij over de stand van zaken per domein.

 • Domein Status
  0. Algemeen bestuur Bestuur bestaat momemteel uit Geert als voorzitter en Anton als penningmeester, een secretaris ontbreekt nog.
  1. Voetbal De kwartiermakers van de voetbaltechnische commissie hebben met NMC Bright en de KNVB al heel wat werksessies achter de rug. De contouren staan, de indeelcoordinatoren werken al aan de teamindelingen van volgend seizoen.
  2. Vrijwilligers Taakie is gevuld met zo'n 160 profielen. Zo hebben we bijvoorbeeld al nieuwe vrijwilligers gevonden voor nieuwe headerfoto's van de website, een thema avond 'blessurepreventie' en proeftrainingen voor een nieuw damesteam
  3. Sportiviteit en Respect De kwartiermakers van de S&R commissie hebben achtergrond en HR, Coaching en Arbeidsrecht. Binnenkort gaan deze drie dames zich presenteren aan alle leden.
  4. Accommodatie en Teamwear We trekken actief op met UTPV en Alliance en dat wekt de aandacht bij de Gemeente Breda. 
  5. Automatisering Via Taakie zijn er al wat profielen gespot, er ontbreekt helaas nog een kartrekker
  6. Financieel en Sponsoring Via Taakie heeft er zich al een vrijwilliger gemeld die Anton wil gaan ondersteunen. Binnenkort zal een kwartiermakersoverleg plaatsvinden waarbij ook andere finance professionals worden uitgenodigd.
  7. Communicatie Via Taakie zijn er al wat profielen gespot, er ontbreekt helaas nog een kartrekker
  8. Activiteiten en Evenementen De bestaande activiteitencommissie organiseert al vele jaren een fantastisch jeugdkamp. Ook gedurende het jaar zijn er evenementen die aandacht vragen, denk hierbij aan Derby dagen, Sinterklaas, de Seizoensopening. Nieuw en reeds gepland in oktober 2023 is een heus eSports event genaamd: FIFA 24.
 • We hebben alle ouders, leden, trainers, coaches en vrijwilligers gevraagd via Taakie een profiel in te vullen. Via Taakie hebben we inmiddels dik 160 profielen ontvangen maar gezien de 500 jeugdleden en +- 1000 ouders en 200 seniorleden is dit enigzins teleurstellend.

  We moedigen daarom nogmaals aan je profiel in te vullen, want alleen met méér vrijwilligers voor vaak kleine taakjes kunnen we voortbestaan. 

  Als je aan één van bovenstaande domeinen hulp wil bieden, al is het alleen maar met jouw expertise in een brainstormoverleg, laat het ons dan weten.

  Je kunt onze bestuursleden het best bereiken via mail op Geert of Anton maar je kunt natuurlijk ook je Taakie profiel invullen dan nemen we contact met je op!