• We zijn verheugd om aan te kondigen dat we Marcel Hartmans hebben aangesteld als onze nieuwe Keepercoördinator en Keeperstrainer bij UVV'40. Marcel zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de trainingen van alle keepers tussen 10 en 15 jaar en zal daarnaast zelf de trainingen verzorgen voor de keepers vanaf 17 jaar tot en met de selectie.

 • Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor het keeperschap, brengt Marcel een schat aan kennis en expertise met zich mee. Als voormalig keeper op hoog niveau heeft hij niet alleen de technische vaardigheden onder de knie, maar begrijpt hij ook de mentale en tactische aspecten van het keepersspel. Zijn passie voor het ontwikkelen van jong talent en het verbeteren van de prestaties van ervaren keepers is voelbaar in zijn trainingen.

  Als Keepercoördinator zal Marcel een belangrijke rol spelen in het optimaliseren van de trainingen en het curriculum voor onze jeugdige keepers tussen de leeftijd van 10 en 15 jaar. Hij zal ervoor zorgen dat onze jonge talenten niet alleen technisch goed worden opgeleid, maar ook de juiste mindset ontwikkelen om zichzelf te blijven verbeteren. Door zijn begeleiding zullen onze jeugdkeepers hun vaardigheden en zelfvertrouwen vergroten, wat essentieel is voor hun verdere groei binnen het voetbal.

  Daarnaast zal Marcel - als Keeperstrainer voor de keepers vanaf 17 jaar tot en met de selectie - werken aan het verfijnen van de vaardigheden van onze meer ervaren keepers. Hij zal zich richten op het verbeteren van hun techniek, reactievermogen en positiekeuze, om zo een sterke en betrouwbare laatste linie te creëren binnen onze teams.

  Met Marcel aan boord kunnen we er zeker van zijn dat onze keepers de beste training en begeleiding zullen ontvangen. Zijn toewijding, enthousiasme en kennis van het vak zullen een enorme toegevoegde waarde zijn voor onze club en de ontwikkeling van onze talenten.

  We kijken ernaar uit om samen te werken met Marcel en zijn bijdrage aan onze club te zien. We zijn ervan overtuigd dat hij een inspirerende en motiverende trainer zal zijn voor al onze keepers bij UVV'40. Laten we samen bouwen aan een sterke en succesvolle keeperscultuur binnen onze vereniging.

 • DIVISIE 1 (O17 t/m Selectie / 4 keepers)
  Wat betreft de keeperstraining van JO17 t/m Senioren, ook wel Divisie 1, zal ik in het begin aan de slag gaan met basistrainingen om het niveau te bepalen. Bij een vruchtbare samenwerking zal dit uiteindelijk zodanig opgebouwd worden dat, in combinatie met onderhoudstrainingen die gebaseerd zijn in wat zij in de keepersopleiding geleerd hebben, een lijn getrokken wordt naar de voetbaltrainers om vooral tactisch stappen te maken en het effectief invullen van fysieke, mentale en tactische eigenschappen die de keepers bezitten. Dit houdt in dat we meer naar wedstrijd echte vormen gaan waar zij in de praktijk kunnen brengen wat ze als keeper geleerd hebben. 

  DIVISIE 2 (O14 t/m O15 / 3 keepers)
  Het gebruiken van motorische en coordinatieve kwaliteiten gecombineerd met eindvormen waar keepers persoonlijk leiderschap moeten tonen in eindvormen die aansluiten bij het leerdoel van de betreffende periode. In deze fase wil ik dat keepers door middel van persoonlijk leiderschap actiever en met zelfvertrouwen deelnemen aan wedstrijdvormen. De trainingsvormen die voorafgaan aan de eindvormen zullen vanaf hier ook gecombineerd gaan worden met algemene en niet voetbal gerelateerde vormen voor het verbeteren van snelheid en explosiviteit. Zo kunnen we fysiek en mentaal onder maximale belasting kwaliteit gaan eisen van de keepers en leren zij onder druk presteren.

  DIVISIE 3 (O12 t/m O13 / 7 keepers)
  Het gebruiken en verbeteren van motorische en coördinatieve kwaliteiten gecombineerd met eindvormen die aansluiten bij het leerdoel van de betreffende periode. In deze fase wil ik dat de keepers de fundering die eerder gelegd is gebruiken in oefenvormen die later gebruikt kunnen worden in een wedstrijdvorm. Ook maken de keepers hier kennis met persoonlijk leiderschap. Nadat zij eerder in Divisie 4 hebben leren samenwerken en zorg dragen voor de kwaliteit van de oefeningen, zullen zij in deze fase hun persoonlijk leiderschap in het veld gaan gebruiken om wedstrijdsituaties goed te laten verlopen. Dit komt terug in de trainingsvormen alsmede de voetbaltrainingen die zij volgen.

  DIVISIE 4 (O10 t/m O11 / 7 keepers)
  Aanleren van basis- motoriek en coördinatie gecombineerd met spelvorm. In deze fase wil ik de fundering leggen voor het mentaal en fysiek met zelfvertrouwen in de goal staan. Dit gebeurt doordat keepers kennismaken met zichzelf én met de bal en zo leren omgaan met de baas zijn over zichzelf en de bal. Daarnaast zal een basis worden gelegd voor persoonlijk leiderschap waarin keepers zorgdragen voor de kwaliteit van een oefening én het leren samenwerken met andere keepers.