Meidenvoetbal

Plezier voorop

UVV’40 is een club waarbij plezier in voetbal voorop staat. En dat geld zeker voor de meiden. Gezellig samen trainen en op zaterdag een wedstrijd spelen tegen andere meidenteams. We bieden een passend aanbod voor meiden, vanuit verschillende invalshoeken:

Breedte
Vanuit een brede basis waar plezier voorop staat. We beginnen in de JO7 en JO8 gemengd met jongens of als trainingslid bij de MO9. Vanaf de MO9 (geboortejaar 2010/2011) spelen we competitie tegen meidenteams (MO11,13,15,17). We selecteren niet in de meidenteams, maar delen de meiden in op hun geboortejaar. In de onderbouw is er een nauwe samenwerking met de JO teams, onder andere door deelname in de UVV’40 voetbalschool. Op deze wijze krijgen alle UVV’40 leden, meiden en jongens, via hun eigen team gedegen voetbalonderwijs.

Selecties
Jij hebt meer dan gemiddeld ambitie en uitzonderlijk talent. De Technische Commissie Jeugd (TC) van UVV’40 selecteert jou voor een UVV’40 Jeugd selectieteam. Vanaf de JO9-1 biedt UVV’40 selectieteams in de hoofd- of eerste klasse. Je voetbalt samen met jongens in een team, mits je dit zelf wil uiteraard. We onderzoeken met andere Bredase clubs de mogelijkheid en wenselijkheid van meidenselectieteams.

Ambities en nieuwe ontwikkelingen in 2018-2019
Na de enome groei van seizoen 2017-2018, van 1 naar 6 meidenteams, over alle leeftijdsgroepen, wil UVV'40 graag doorgroeien naar meerdere teams per leeftijdsgroep en junioren behouden met een MO17. UVV'40 zet daarom vol in op extra activiteiten voor meiden, van Vriendinnendagen, Schoolvoetbaltrainingen en Toernooien. Zie onze activiteitenkalender.  
 
Ook werken we aan vrouwenteams, met als doel om in 2020 een Vrouwenelftal te kunnen starten. Tot die tijd ligt de focus op recreatief vrouwenvoetbal. Zo zijn we gestart met een trainingsgroep voor dames (trimvoetbal), die wekelijks op maandagavond traint (20.15 tot 21.30).

Goed georganiseerd

Waarom een Vrouwen en meidencie? De Meidencie promoot vrouwen- en meidenvoetbal binnen UVV’40. Naast de Jeugd- en Senioren vormen we de derde 'voetbaltak' van UVV'40 familie. De organisatie is toegerust op de verdere groei en ontwikkeling naar circa 150 vrouwen- en meiden. We werken namelijk met een algemeen coördinator/ bestuurslid (afstemming bestuur), een technisch coordinator (afstemming TC), 2 algemene leden en aanspreekpunten per leeftijdsgroep. Zie ook organisatie voor meer info over de leden van de commissie.
Geen wachtlijst! Girlz JOIN the family

Kom proeftrainen

Beleef het meiden- en vrouwenvoetval bij UVV'40. Meld je vrijblijvend aan via de weblink proeflid worden en kom gezellig proeftrainen. Of meld je aan voor een vriendinnendag of andere activiteiten (zie blok hieronder voor actuele activiteiten). Voor meer informatie stuur een mailtje naar meidenvoetbal@uvv40.nl of ladies@uvv40.nl

Vrouwen en meiden activiteiten

Vriendinnendag UVV'40 MO13 - MO11 - MO9 - MO7 Meer info volgt. Meer >
 
Doe je mee met een schoolvoetbaltoernooi en wil je daar goed op voorbereiden? Doe dan gratis en vrijblijvend mee aan deze voetbalintroductiecursus... Meer >
 
Terug naar boven