Vrouwen en meiden

Inspiratie voor een nieuwe generatie

Ons EK is een enorme stimulans voor vrouwen- en meidenvoetbal bij UVV'40. Inmiddels kunnen we jou op elke leeftijd een leuke voetbaltoekomst bieden bij onze familieclub met ambitie. In zes verschillende meidenteams, van de Meiden Onder 9 jaar (MO9-1, 2, MO11, MO13, MO15), tot de Vrouwen1. Toptalenten spelen tegen jongens in een selectieteam.

Wordt jij de nieuwe Europees kampioen

Plezier voorop

UVV’40 is een club waarbij plezier in voetbal voorop staat. En dat geld zeker voor de meiden. Gezellig samen trainen en op zaterdag een wedstrijd spelen tegen andere meidenteams. Samen spelen en samenwerken is daarbij heel belangrijk. Wil je meer trainen en je sneller ontwikkelen dan bieden wij de meidenvoetbalacademie ‘Breda Girlz United’. UVV'40 investeert in de volle breedte van het meidenvoetbal.

Na de enome groei van seizoen 2017-2018, van 1 naar 6 meidenteams, wil UVV'40 doorgroeien naar meerdere teams per leeftijdsgroep. Dit om ervaren en beginnende speelsters beter in te kunnen delen (1ste, 2de, 3de klasse MO competitie of zelfs in een JO competitie). Dit vergroot het plezier nog meer!

UVV'40 kiest bewust voor zoveel mogelijk meidenteams. Samen met RKVV DIA en RKVV JEKA  werken we aan regionale meidenselectieteams, die trainen en spelen op internationaal topniveau. De Brabantse meisjesacademie biedt nu een MO14, die in 2018-2019 start bij JEKA, en een MO16 bij DIA (beter bekend als de Dia Meisjesacademie). UVV'40 wil uiterlijk seizoen 2020-2021 starten met een UVV'40 MO12 meisjesacademie. 

Natuurlijk wil UVV'40 ook oudere meiden en vrouwen aan onze vereniging binden. Zo willen we in 2020 met een ambitieus (zaterdag) Vrouwenelftal spelen op ons 80 jarig jublileum. Uniek in Breda! Uitslapen op zondag en wedstrijden spelen op zaterdag.

Goed georganiseerd

Waarom een Vrouwen en meidencie? De Meidencie promoot vrouwen- en meidenvoetbal binnen UVV’40. Daarnaast zijn we naast de Jeugd- en Seniorenvoetbal de derde 'voetbaltak' van UVV'40. De organisatie is toegerust op de verdere groei en ontwikkeling naar circa 150 vrouwen- en meiden. We werken namelijk met een algemeen coördinator/ bestuurslid (afstemming bestuur), een technisch coordinator (afstemming TC), 2 algemene leden en aanspreekpunten per leeftijdsgroep. Zie ook organisatie voor meer info over de leden van de commissie en belangrijke documenten.
Geen wachtlijst! Girlz JOIN the family

Kom proeftrainen

Beleef het meiden- en vrouwenvoetval bij UVV'40. Meld je vrijblijvend aan via de weblink proeflid worden en kom gezellig proeftrainen. Of meld je aan voor een vriendinnendag of andere activiteiten (zie blok hieronder voor actuele activiteiten). Voor meer informatie stuur een mailtje naar meidenvoetbal@uvv40.nl of ladies@uvv40.nl

Vrouwen en meiden activiteiten

Heeft u vragen over Meidenvoetbal bij UVV'40? Kom naar de infoavond voor ouders. Meer >
 
Terug naar boven