• Met ingang van seizoen 2022/2023 is Marco van Dijnsen de nieuwe hoofdtrainer van onze club. Marco zal in de tweede seizoenshelft van het lopende seizoen alvast zijn voorbereidingen treffen in samenwerking met de selectie en het bestuur.

 • Jeroen Polman per direct gestopt

  De 49-jarige Polman kiest er zelf voor om een stap terug te doen, aangezien het trainerschap niet langer te combineren valt met zijn werk. 

  Voorzitter Sander Schaepman: "Jeroen heeft ons in de eerste seizoenshelft op de hoogte gebracht van het feit dat hij het eigenlijk te druk heeft gekregen met zijn nieuwe baan om te kunnen presteren op het door hem en ons gewenste niveau. We zijn Jeroen dankbaar voor zijn inzet en openheid en respecteren uiteraard zijn moedige besluit. We wensen Jeroen samen met Monique veel succes en  goede gezondheid. Ze weten dat ze altijd welkom zijn op ons mooie Jeugdland."

  Polman: “Ik was vol enthousiasme begonnen aan mijn 2e seizoen bij UVV’40. Maar mijn nieuwe baan vraagt dermate veel tijd dat ik mij niet meer voor de volle 100% procent kan inzetten als trainer van het 1e elftal. Het wordt voor mij te lastig om een eerste elftal op derde klasse niveau te trainen en mijn andere werkzaamheden uit te voeren. Dan moet je gewoon eerlijk zijn naar jezelf en de club, en besluiten er mee te stoppen. Ik wens Marco en UVV’40 alle succes om het seizoen goed af te maken.” 

  Medebestuurslid Jeroen Bastiaansen: "Zo gauw Jeroen bij ons heeft aangegeven te willen stoppen hebben wij snel contact gekregen met Marco. Na enkele intensieve en positieve gesprekken met ons als bestuur en ook met de selectie waren we er snel uit. Marco past bij UVV'40 en UVV'40 past bij Marco. De samenwerking wordt aangegaan voor twee seizoenen." 

  Marco van Dijnsen

  De nieuwe trainer is een bekende verschijning in de voetbalwereld. Hij voetbalde zelf in het eerste elftal van NAC Breda en speelde ook betaald voetbal in België (o.a. Hoogstraten en Overpelt). Hij kent het wereldje dus goed en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd als trainer. Zo trainde hij in de regio SAB, DIA, Waspik en maakt hij het lopende seizoen af bij vv Klundert. Marco is naast zijn trainerschap momemteel commerciël actief bij NAC Breda en Golfbaan Landgoed Bergvliet. Wil je meer weten over Marco's achtergrond volg dan deze link naar voetbaljournaal

  Interim trainer

  Voor het resterende deel van het huidige seizoen werkt het bestuur in nauwe samenwerking met de selectie aan een oplossing. Zo snel er meer nieuws te melden valt zullen we dat op de site plaatsen.