Kunstgrasactie

Voetbalclub UVV’40 start vandaag met een sponsoractie voor een kunstgrasveld. De club groeit en bloeit naar bijna 750 leden. Jong en oud, man en vrouw vindt steeds beter zijn weg naar Jeugdland.  Dit alles vraagt om een impuls in onze accommodatie en daartoe investeert UVV’40 bijna €600.000,- in een kunstgras hoofdveld. De club moet minimaal €40.000,-  bijeenbrengen met behulp van (familie)leden, oud-leden, supporters en dorpsgenoten. Dit is nodig om naast subsidie van de gemeente Breda (33%) en de rijksoverheid (23%) een lening te verkrijgen. Als UVV'40 de steun kan bewijzen, bezit het de 'Triple A' status bij het Waarborgfonds voor de Sport. Deze support wordt bewezen als de UVV'40 familie meer dan €40.000,- ophaalt. Met deze status kan UVV'40 zeer gunstig lenen. Door de aanleg van het kunstgrasveld kan er vaker getraind worden, zijn er minder afgelastingen en kan er voor eerst sinds jaren een heel seizoen doorgevoetbald worden. Help UVV aan Triple A! Steun onze familieclub met ambitie!
 
Sponsoractie Kunstgrasveld
Er zijn vier acties om het kunstgrasveld te steunen
  • Doneren
  • Lenen
  • Sponsoren
  • Tijd/ loterij
Doneren
Actie 1 is doneren. We moeten aantonen dat onze leden betrokken zijn bij het project. Via een doneeractie willen we minimaal €5.000,- ophalen, gemiddeld bijna €10,- per actief lid. Bijdragen vanaf €5,- zijn eenvoudig mogelijk via QR-code (scan of klik). Natuurlijk mag je ook zelf een bedrag kiezen en overmaken. Vanaf € 250,- wordt je naam (zo gewenst) vermeld als sponsor van het veld. Deze actie sluit op 1 september. Mocht het kunstgrasveld niet doorgaan dan zal het bedrag worden gebruikt voor het opknappen van onze accommodatie (tribune/ verlichting).

Lenen
Actie 2 is helpen met een achtergestelde lening. Dit betekent dat we sneller kunnen aflossen op onze lening en onze ‘rating’ flink verbeteren. We geven dezelfde rente als onze financier, namelijk 1% rente voor 5 jaar vast. Na vijf jaar vindt aflossing plaats. Vanaf €500,- is een lening mogelijk. Vanaf €5000,- wordt je naam (zo gewenst) vermeld als sponsor van het veld. We hebben al € 10.000,- aan toezeggingen. We willen op deze wijze minimaal € 20.000,- ophalen. Voor meer informatie neem contact op met Anton van Opstal via obligatie@uvv40.nl.

Sponsor
Actie 3 is sponsor worden van ons vernieuwde hoofdveld via een bord of doek. Er zijn al een aantal eenmalige en structurele toezeggingen. We willen € 2500,- aan extra jaarlijkse inkomsten realiseren en €7500,- eenmalig. Bordsponsoring is mogelijk vanaf € 150,- en er zijn nieuwe sponsoropties beschikbaar zoals een twee keer een 25 meterdoek achter het doel. Neem contact op met onze sponsorcommissie Joep Fassaert en Silvian Diepstraten, via sponsor@uvv40.nl.

Tijd/ loterij
Actie 4 is de Grote Clubactie Loterij. Meld je aan als vrijwilliger voor de projectgroep Grote Clubactie 2019, zodat we met onze jeugdteams geld in kunnen zamelen. We zoeken commerciële mensen, creatieve schrijvers, nauwkeurig baasjes en social media tijgers. Kom jij ons team versterken op een aantal avonden dit najaar? De inzameling start namelijk pas op 14 september. We streven ernaar om minimaal €5000,- op te halen voor ons kunstgrasveld. Neem contact op met Henk Schuiling via groteclubactie@uvv40.nl of mobiel op 06-46285316.

Op de website en de schermen in de Taveerne worden de giften digitaal bijgehouden. Uiteindelijk wordt er een bord gemaakt met veldsponsoren bij de entree van ons sportpark, onder het welkomstbord ‘Familieclub met Ambitie’.

Eerste CO2 neutrale kunstgrasveld
Het vernieuwde kunstgras hoofdveld wordt het eerste CO2 neutrale kunstgrasveld in Nederland aan te leggen door de Antea Groep. Het betreft een topkwaliteit kunstgras hoofdveld, met LED-verlichting, nieuwe dug-outs, goals en hekwerken. Ook worden maatregelen getroffen om verspreiding van microplastics te voorkomen en wordt gebruik gemaakt van hergebruikt zand en ‘infill’. Een prachtige en duurzame ‘upgrade’ van sportpark Jeugdland.

Als alles volgens plan verloopt wordt het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen in het weekend van 20 oktober. Het kunstgrasveld is hard nodig want UVV’40 krijgt er dan 1 trainingsveld bij. De wedstrijdvelden worden hierdoor minder gebruikt waardoor slijtage aan het veld aanzienlijk minder is en de natuurgrasvelden in een betere conditie blijven. Een kunstgrasveld is de beste oplossing en het hoofdveld de enige optie voor de korte termijn. Een ander veld betekent verplaatsen van natuurgebied en een bestemmingsplanwijziging.

Kortom steun onze familieclub en help het dorp en omgeving aan een mooi kunstgrasveld.

Wij hopen op uw steun!

Stand van alle acties per 2 juli 2019
Terug naar boven