• Beste UVV-ers,

  Het is bijna kerst en oud en nieuw. Dat is doorgaans een tijd van reflectie. Een tijd van terugkijken en vooruitkijken.

   

 • Wat hebben we in 2023 genoten op onze voetbalvereniging. Wekelijks is het een feest om samen met onze vrienden en vriendinnen te trainen en voetbalwedstrijden te spelen met onze ouders en grootouders langs de lijn. Bij UVV’40 houden we er ook van om naast het voetballen andere leuke activiteiten te organiseren met het UVV’40 Sinterklaasfeest, Jeugdkamp in Mol, Openingsdag van het nieuwe voetbalseizoen en ons Kerstzaalvoetbaltoernooi op 27 december. En wat te denken van de deelname van de JO19 en MO20 aan de Vlooienmarkt met alle Ulvenhoutse verenigingen op het Pekhoeve terrein en de deelame van heel wat meidenteams aan de Singelloop. In 2023 kwam daar ook voor het eerst het e-sports event bij in de herfstvakantie en herintroduceerden we het bedankevent voor al onze vrijwilligers.

 • De vereniging heeft een stabiel ledenaantal van 650 - 700 spelende leden en meer dan 50 teams. In 2023 hebben we verder positief gebouwd aan onze familieclub met ambitie in lijn met ons UVV’40 kompas 2022 - 2025.

  Wij zijn blij dat leden en ouders zich vrijwillig en kosteloos inzetten voor onze familieclub door bijvoorbeeld mee de scheidsrechters coördinatie op te nemen, onze grasvelden te kalken, mee te werken aan teamwear, sponsoring, sportiviteit en respect of mee te denken over een tweede kunstgrasveld. Hoe meer mensen zich inzetten, hoe makkelijker en hoe meer resultaat we samen kunnen bereiken voor onze familieclub. Er zit in onze vereniging uitzonderlijk veel ervaring en expertise die wij nog meer kunnen benutten. Hoe meer leden en ouders een steentje bijdragen, hoe makkelijker het is en hoe meer we kunnen realiseren. Wij maken samen de club!

  In 2023 hebben we de KNVB pupillen scheidsrechters cursus naar UVV’40 gehaald met maar liefst 23 UVV’40ers die de cursus avonden volgden en hun diploma haalden. Daarnaast hebben we een eerste belangrijke stap gezet in de doorstroming van onze jeugd naar ons eerste elftal. Dit betekent ook dat we als familie club van zondag naar zaterdag voetballen zijn overgegaan. We trekken de volle kaart van onze eigen jeugd in alle categorieën. We geven onze jongeren ons volle vertrouwen om zich te ontwikkelen, elk jaar weer een stap te zetten en door te stromen naar de senioren. Ook blijven onze meiden elftallen gestaag groeien en zich ontwikkelen.

  In 2024 willen we verder bouwen en professionaliseren in lijn met het UVV’40 kompas. Met name het verder ontwikkelen van ons voetbaltechnisch beleid is een van onze speerpunten door samenwerking tussen coaches en elftallen te stimuleren en te leren van mekaar. Volgende maand organiseren we een thema avond over blessurepreventie. Een volgend speerpunt is het realiseren van een tweede kunstgrasveld en mogelijk tegelijkertijd een volledig vierde wedstrijdveld. Ook het verder uitbouwen van onze meidenteams met misschien ook een UVV’40 dames eerste elftal. Tenslotte willen we ons 85 jarig jubileum (20 september 2025) voorbereiden met ideeën/dromen voor een UVV’40 boek en een 85 jarig jubileumfeest. Kortom we hebben er weer veel zin in en bruisen van ideeën.

  Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig 2024 en zien jullie graag terug in het nieuwe jaar op de Nieuwjaarsreceptie van Ulvenhout op zondag 7 januari bij de Pekhoeve/ Ulvenhout on ice vanaf 14.00 uur.

  UVV’40 bestuur
  Geert, Anton, Jeroen en Bram