• JO15-1 is zaterdag 11 mei kampioen geworden.

 • JO15-1 is een hecht team, dat onder leiding van Jean Paul van den Luijtgaarden al zeker 4 jaar samenspeelt.Dit jaar werd de inzet beloond met een kampioenschap.

 • Moest het team het eerste gedeelte van de competitie nog even warmdraaien, na de winterstop was het team van JO15 niet te stoppen.
  Mooie een-tweetjes werden veelal afgerond met prachtige goals. Een team dat, mede dankzij de tomeloze inzet van de trainer, in de loop der jaren steeds beter op elkaar is ingespeeld.
  Na wederom wat vrije weken ging de competitie op zaterdag 11 mei weer van start. Dit maal nam het team het op tegen Baronie JO15-5. Het team van UVV'40 was een tikkeltje gespannen, want bij winst werden zij kampioen.
  De eerste helft speelde UVV'40 wat tam, toch wisten zij de rust in te gaan met 0-1.
  Na een peptalk van de trainer/coach wist het team er 0-2 van te maken.
  Het team en de toeschouwers dachten het kampioenschap in de pocket te hebben, maar dat liet Baronie niet gebeuren. Zij toonden zich een waardig tegenstander en wisten UVV'40 uiteindelijk te overvallen met een 2-2.
  Na een wissel in de voorhoede wist UVV'40 zich toch terug te vechten. Het team JO15-1 werd kampioen met een uitslag van 2-3.
  Een prachtige prestatie van het team.