• Wil jij, misschien wel net als dit seizoen, volgend seizoen een jeugdteam trainen? Laat het dan snel weten. De jeugdcommissie legt momenteel de laatste hand aan de teamindelingen en dan begint de volgende puzzel en dat is al onze enthousiaste jeugdspelers een plekje geven als trainer/coach bij onze jeugdteams.

  • Er wordt wel eens gezegd dat Nederland 17 miljoen coaches kent want bijna iedereen heeft wel een mening over het o zo mooie en leuke spelletje. Als je ècht gehoord en gezien wilt worden; hier is je kans! 

    Geen ervaring als trainer/coach? Geen probleem! Vanuit de club word je ondersteund en krijg je kansen jezelf te ontwikkelen. Interne- en externe opleidingen worden gefaciliteerd door UVV'40

    Het enthousiasme en de waardering van de kinderen is waarvoor je het doet, Je eigen ontwikkeling staat echter ook niet stil, het is een mooie aanvulling op je persoonlijke groei. Het beter maken van spelers is een gevoel waar je het als trainer warm van krijgt!

    En last but not least: je verdient er, dmv een vrijwilligersvergoeding, een leuk zakcentje mee. Je moet dan wel per maand het aantal trainingsmomenten declareren bij de penningmeester.

    Uiteraard is training geven vrijwillig maar het is niet vrijblijvend.