• 16 t/m 18 juni 2023 - Na een recordaantal kinderen vorig jaar, gaan we dit jaar weer met veel plezier het Jeugdkamp van UVV’40 organiseren. Al sinds 1995 verzorgt de Activiteitencommissie van UVV’40 voor de jeugdspelers een spectaculair kamp. We gaan als vanouds weer een heel weekend lang op pad om de kinderen te vermaken met sport, spel, avontuur en natuurlijk veel voetbal!

 • Het jeugdkamp is altijd aan het einde van het voetbalseizoen, dit jaar van 16 t/m 18 juni. Het kamp is bedoeld voor de jongens en meisjes van de JO-7 t/m de JO-13. De kinderen vertrekken op vrijdagavond rond 17.30 uur en komen zondag om 16.30 uur weer terug. In de kampgids staan de instructies voor het ophalen van de kinderen op Jeugdland

 • De laatste jaren gaan we met ruim 120 kinderen met bussen naar het Belgische Mol, nabij recreatiegebied Het Zilvermeer, waar we een prachtige locatie hebben om 3 dagen lang ons eigen gang te gaan en waar de kinderen genoeg vrijheid hebben om te spelen. Op deze locatie is voldoende slaapgelegenheid, een grote keuken, een ruime eetzaal, sanitaire voorzieningen en natuurlijk veel ruimte buiten.

  Tijdens het kamp worden de kinderen ingedeeld in kleine groepjes met vaste begeleiders. Deze indeling wordt verzorgd door de activiteitencommissie en zij zullen rekening houden met teamgenoten die ze kennen. Met deze groepen worden het hele weekend activiteiten ondernomen, maar er zal ook zeker ruimte zijn om met andere kinderen te voetballen.

  Uiteraard komen de kinderen tijdens het kamp niets tekort aan eten en drinken. Dit wordt al jaren uitstekend verzorgd door ons eigen team van keukenmoeders. Uw kind(eren) hoeft dus geen eten en drinken mee te nemen. Wij zorgen er ook altijd voor dat er iemand meegaat met een medische achtergrond zodat medicijnen altijd in goede handen zijn en er bij ongelukjes iemand paraat staat die de kinderen kan verzorgen.

  Voor dit prachtige Jeugdkamp wordt er gebruik gemaakt van inschrijfkosten. Deze inschrijfkosten zijn dekkend voor heel het kamp. De rest wordt verzorgd door prachtige sponsoren en vrienden van het Jeugdkamp in combinatie met UVV’40. De inschrijfkosten zullen €55,- per kind zijn. Aangezien de accommodatie voorzien is van bedden en een plaats voor tenten is er een maximumaantal plek voor kinderen. Wees dus optijd met inschrijven!

  Eventuele vragen kunt u stellen via e-mail: activiteitencommissie@uvv40.nl, of spreek een van de leden van de Activiteitencommissie aan: Bart van Baal, Luc van Dongen, Joost Heestermans, Kees Mouwen en Jurgen Stoop.

 • Beste ouders/verzorgers,

  In de bijlage (zie downloadknop hiernaast) een PDF-bestand van de kampgids jeugdkamp 2023.

  Wanneer u vragen heeft, dan hoor ik dit graag!

  Met vriendelijke groet,
  Luc van Dongen
  Activiteiten commissie UVV’40

 • De trotse sponsors van het UVV'40 Jeugdkamp 2023 zijn: