• Eindelijk is het weer zover! Na twee jaren afwezigheid, kan het Jeugdkamp van UVV’40 dit jaar gelukkig weer plaatsvinden. Al sinds 1995 verzorgt de Activiteitencommissie van UVV’40 voor de jeugdspelers een spectaculair kamp. We gaan als vanouds weer een heel weekend lang op pad om de kinderen te vermaken met sport, spel, avontuur en natuurlijk veel voetbal!

   

 • Het jeugdkamp is altijd aan het einde van het voetbalseizoen, dit jaar van 10 t/m 12 juni. Het kamp is bedoeld voor de jongens en meisjes van de JO-8 t/m de JO-13. De kinderen vertrekken op vrijdagavond rond 17.30 uur en komen zondag rond 17.00 uur weer terug.

  De laatste jaren gaan we met ruim 100 kinderen met bussen naar het Belgische Mol, nabij recreatiegebied Het Zilvermeer, waar we een prachtige locatie hebben om 3 dagen lang ons eigen gang te gaan en waar de kinderen genoeg vrijheid hebben om te spelen.

 • Op deze locatie is voldoende slaapgelegenheid, een grote keuken, een ruime eetzaal, sanitaire voorzieningen en natuurlijk veel ruimte buiten. Tijdens het kamp worden de kinderen ingedeeld in kleine groepjes met vaste begeleiders. Met deze groepen worden het hele weekend activiteiten ondernomen.

  Uiteraard komen de kinderen tijdens het kamp niets tekort aan eten en drinken. Dit wordt al jaren uitstekend verzorgd door ons eigen team van keukenmoeders. Wij zorgen er ook altijd voor dat er iemand meegaat met een medische achtergrond zodat medicijnen altijd in goede handen zijn en er bij ongelukjes iemand paraat staat die de kinderen kan verzorgen.

  De kosten voor deelname aan het Jeugdkamp zijn €55 per persoon. 

  De inschrijving eindigt op 15 mei en we hanteren een maximum aantal deelnemers van 130 kinderen. Indien zich meer kinderen aanmelden dan 130 wordt een reservelijst  gehanteerd. 

 • Eventuele vragen kunt u stellen via e-mail: activiteitencommissie@uvv40.nl, of spreek een van de leden van de Activiteitencommissie aan: Bart van Baal, Michiel Baldal, Bram Boemaars, John Bruininks, Luc van Dongen, Joost Heestermans, Kees Mouwen en Jurgen Stoop.