• Beste leden van UVV'40, Met trots willen wij jullie laten weten dat onze eigen Jeroen van Riel zijn opleiding tot verenigingskadercoach bij de KNVB succesvol heeft afgerond! Dit betekent dat Jeroen niet alleen een enorme hoeveelheid kennis en vaardigheden heeft opgedaan, maar dat hij nu ook officieel gecertificeerd is om als verenigingskadercoach aan de slag te gaan.

  • Maar wat houdt die rol van verenigingskadercoach nu eigenlijk in? Een verenigingskadercoach is iemand die de trainers en coaches binnen een voetbalclub begeleidt en ondersteunt bij hun werkzaamheden. Denk hierbij aan het ontwikkelen van trainingen, het opstellen van wedstrijdplannen en het geven van feedback op het functioneren van de trainers en coaches. Een verenigingskadercoach is dus essentieel voor het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen en wedstrijden binnen een club en draagt bij aan de ontwikkeling van de spelers.

  • Voor UVV'40 betekent dit dat we nog beter in staat zullen zijn om de trainers en coaches te ondersteunen en te begeleiden bij hun werkzaamheden. Jeroen zal een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit van onze trainingen en wedstrijden en zal bijdragen aan de ontwikkeling van onze spelers. Daarnaast kan Jeroen als verenigingskadercoach ook bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe trainers en coaches, wat weer bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze club.

    Wij zijn enorm trots op Jeroen en feliciteren hem van harte met het behalen van zijn certificering als verenigingskadercoach. We kijken uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat zijn kennis en vaardigheden van onschatbare waarde zullen zijn voor UVV'40.

    Met sportieve groet,
    Het bestuur van UVV'40