• UVV'40 heeft met Rens Kole een fysiotherapeut in opleiding aangesteld voor de duur van het resterende seizoen 2022-2023. In dit bericht stelt Rens zich aan jullie voor en leggen we uit hoe en wanneer je gebruik kunt maken van het fysioteam op de club.

  • Ik ben Rens Kole, ik ben eigenlijk al mijn hele leven bezig geweest met sport en ik ben al lange tijd ge├»nteresseerd in het menselijk lichaam. Hierom heb ik besloten om fysiotherapie te gaan studeren in Breda waar ik nu een kamer heb. Ik hoop dit jaar deze opleiding af te ronden. Het helpen van mensen met blessures jong en oud is mijn passie en hierom lijkt het mij ook leuk de verzorging van UVV'40 te mogen doen. Ik train nu zelf bij UVV'40 op dinsdag bij het eerste elftal omdat ik in Breda woon maar nog in het dorp waar ik vandaan kom voetbal. Doordat mijn trainer contacten had binnen UVV'40 was er een mogelijkheid om mee te trainen met dit elftal. Zelf voetbal ik nog in Kapelle (Zeeland) waar ik vandaan kom, dit doe ik nog altijd met veel plezier.

  • Rens gaat de verzorging op dinsdagen verzorgen van 18:00-20:00. Binnen deze tijd zal hij zowel behandelingen verzorgen op de behandelbank zoals tapen, masseren en advies geven omtrent klachten die de spelers ervaren. Daarnaast zal hij ook verantwoordelijk zijn voor advies op het gebied van hersteltrainingen op het veld. Rens zal hierbij ondersteund worden door Felix Jongen, als onderdeel van zijn stage vanuit Curio (Sport & Bewegen). 

  • Wil je graag een afspraak plannen met Rens en/of Felix stuur dan een mailtje naar fysiotherapie@uvv40.nl ovv je klachten, naam, leeftijd en team. Rens neemt dan zo snel als mogelijk contact met je op voor het inplannen van de afspraak/afspraken.