Veel gesteld vragenJe kunt inloggen op je persoonlijk Mijn Club pagina met behulp van je emailadres, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de knop 'wachtwoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij onze ledenadministratie, krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Let op!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!


Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging? Vraag dan aan je coach om dat in te voeren of stuur een mail via het contactformulier.
Via je MyClub-pagina kun je naar de teampagina's van de teams waar je lid bent. Daar kun je gegevens van je teamleden zien.
De coaches zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je coach. Hiermee kan je inloggen op My Club (je persoonlijke pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website.
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

Voor trainingen kan je kijken op de site van de gemeente.

Van maandag tot en met vrijdag worden de velden door de gemeente gekeurd, op afgekeurde velden mag niet worden gespeeld. Iedere werkdag is op deze pagina vanaf 16.00 uur te zien of de velden goed- of afgekeurd zijn. Bij slechte weersomstandigheden na 16.00 uur bestaat de mogelijkheid dat het veld alsnog wordt afgekeurd. 
 
  1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie
  3. Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in. Geef eventueel ook een afbeelding op.
  4. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring en staat je verslag op de website.
Dat is heel eenvoudig: je kunt jouw spelers via de site mailen!
  • Stap 1: Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Stap 2: Selecteer jouw team. Onder de teamfoto zie je nu een aantal tabbladen.
  • Stap 3: Selecteer het tabblad "Mijn teamleden mailen".
  • Stap 4: Geef het onderwerp aan, schrijf je tekst en druk op "Verzenden".
De ledenadministratie is de basis van de vereniging. Wij vragen onze leden (of hun ouders/verzorgers) om deze informatie op hun "MyClub" pagina te controleren en aan te passen als de informatie niet meer klopt of onvolledig is.

Als je een wijziging ingeeft gaat er automatisch een mail naar onze ledenadministratie. Daar worden jouw gegevens verwerkt en aangepast in Sportlink, het programma van de KNVB.

Zorg dus dat jouw gegevens altijd kloppen, zo voorkom je dat je belangrijke informatie mist!

 
Je vindt de app bij Google Play (voor Android toestellen) of in de App Store (Apple toestellen).

Zoek dan naar de gratis "Club-Assistent" app. Na het downloaden en openen van deze app wordt je gevraagd om jouw vereniging te kiezen. Natuurlijk kies je voor UVV'40.

Klik vervolgens bij "Teams" op het potlood en selecteer jouw favoriet(en).

Als je jouw favoriete team vervolgens aanklikt heb je inzage in de trainingen, de spelers en kun je ook de wedstrijden, de uitslagen én de stand zien.

Als dat niet handig is...
Veel succes bij het installeren en nog meer plezier bij het gebruik!
 
Sinds het seizoen 2012-2013 is de KNVB gestart met de invoering van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).  Alle seniorenteams en de jeugdteams (A-junioren t/m D-pupillen) moeten met het DWF de wedstrijdgegevens en uitslagen gaan vastleggen. Het DWF is een module van de KNVB applicatie Sportlink. Deze applicatie is geinstalleerd op het bureablad van de UVV40 computer in de bestuurskamer.
Leiders van de teams kunnen dit programma ook thuis installeren en de voorbereidingen thuis doen.  

De handleiding is hier te vinden 

 

Voor het eerste elftal (categorie A)

Op enig moment kan een speler zich ‘vastspelen’ in het 1e elftal. In de regel geldt dat een speler zich na 15 competitiewedstrijden voor een team vastspeelt. Hiermee wordt bedoeld dat een speler vanaf dat moment niet meer gerechtigd is uit te komen voor een lager team van dezelfde leeftijdscategorie (beker en/of competitie). Ook mag de speler vanaf dat moment niet meer uitkomen in een lagere leeftijdscategorie, ook al zou de speler hier op basis van zijn leeftijd toe gerechtigd zijn. Bij UVV’40 geldt de regel dat overplaatsing naar een ander team verloopt via een overleg van trainers/leiders en betrokken speler aangevuld met bestuurslid. De wijziging kan dan ook doorgevoerd worden in de ledenadministratie.

 

Voor de andere teams (categotie B).

Een speler mag gedurende het seizoen voor alle teams binnen de categorie B uitkomen, indien hij op basis van zijn leeftijd daartoe gerechtigd is. Hiervoor geldt geen beperking qua aantal gespeelde competitiewedstrijden. Ook een jeugdspeler kan dus onbeperkt in categorie B van de senioren uitkomen zonder zich hierbij voor de eigen leeftijdscategorie vast te spelen.

Indien een speler echter 15 competitiewedstrijden voor één of meerdere teams uitkomend in de categorie A (eerste elftal) heeft gespeeld, is deze speler niet meer gerechtigd uit te komen voor een team dat uitkomt in de categorie B (beker en/of competitie.

Het opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 15 juni geschieden. Ga daarvoor naar www.uvv40.nl en log vervolgens in met je e-mail adres en wachtwoord. Ga naar Mijn gegevens en wijzig onderaan Beeindiging lidmaatschap.
Opzeggen na 15 juni is in principe niet mogelijk. In ieder geval worden er dan kosten KNVB en organisatiekosten in rekening gebracht (€35,-).  Het bestuur besluit hier over per individueel geval.
 
Allereerst moet je inloggen op www.uvv40.nl met je wachtwoord om kenbaar te maken dat je het lidmaatschap van UVV40 wil beeindigen en bij 'reden' opgeven dat je naar een andere vereniging gaat. 

Vervolgens is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf nu gaan alle overschrijvingen digitaal.

Wat moet je doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
1. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode
2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli 2016 (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft).

Wat is de deadline voor overschrijvingsverzoek? De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur. 
Kijk voor alle informatie op http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdzaken/overschrijvingen 

 
Contributie betaal je via een automatische incasso (bij voorkeur).  Leden die geen automatische uincasso wensen kunnen dat elf op hun persoonlijke pagina aangeven. 
 


Banknummer van UVV’40
IBAN NL23 RABO 0116 7098 47

 
  2015-2016 & 2016-2017 2017-2018 2017-2018  
2017-2018
 
     Volledig Taak/ functie Minimaal Verandering
Senioren 155 200 -30 170 +15 tot+45
35+ 70 115 -30 85 +15 tot +45
JO19 130 150 -30 120 -10 tot +20
JO15 tm JO17 130 140 -30 110 -20 tot +10
JO11 tm JO13 130 135 0 135 +5
JO7 tm JO9 70/125 130 0 130 +60/+5
J06/ Trainingslid 70 90 0 90 +20
Vrijwilliger Plus lid* 0 15 0 15 15

*Vrijwilliger Plus lid. Op dit moment hebben vrijwilligers geen formeel stemrecht binnen onze vereniging. Dit is voorbehouden aan betalende (en KNVB) leden (conform onze statuten). Om recht te doen aan de Familieclub gedachte willen we via een lagere contributie van 15 euro een volwaardig lidmaatschap aanbieden aan jaarvrijwilligers, die niet actief spelend lid zijn van UVV’40, maar wel volwaardig lid willen zijn. Hiervoor krijgen ze een Clubjas in bruikleen en stemrecht. Bij andere verenigingen wordt voor dit soort lidmaatschappen vaak een hoger bedrag gerekend. Ereleden zijn natuurlijk vrijgesteld van contributie. De statuten zullen worden geëvalueerd in 2017.

Betaling

Vermeld bij eigen overboeking duidelijk je NAAM, GEBOORTEDATUM ,  het TEAM en (zo mogelijk) FACTUURNUMMER
 
Het Jeugdsportfonds Breda creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Kijk voor meer informatie en contact op

http://breda.jeugdsportfonds.nl/
Wil je een trainerscursus doen ? Bijvoorbeeld een module voor D-E-F pupillentrainer (vanaf 15 jaar) , juniorentrainer (vanaf 18 jaar)  of keeperstrainer ?
Dat kan, UVV40 helpt je daarbij en wil dit graag stimuleren.
Kijk voor meer informatie over de opleidingen op http://trainers.voetbal.nl/voetbaltechnisch/opleidingen.
Als je een cursus wil doen of wil je meer weten dan kan je ook contact opnemen met Michael van Egeraat , bestuurslid bij UVV40 (email michael.van.egeraat@uvv40.nl)
Terug naar boven