• Het was even wennen, zaterdag 23 september 15.00 uur Jeugdland: UVV40- NEO 25. 

  • Jaren kwam het eerste elftal uit in de zondagcompetitie en nu ineens op zaterdag in 4e klasse F. Een besluit wat niet makkelijk tijdens de Algemene Ledenvergadering in mei maar met grote meerderheid is genomen. Aan het roer staan Niels van Dongen en Walter Laurijssen als trainer/coach en teammanager. En in het veld een mix van spelers die vorig jaar nog uitkwamen in het zondagteam en spelers vanuit Jeugd onder 23 met een groot Ulvenhouts gehalte.

  • Nadat de laatste beker wedstrijd met grote cijfers werd verloren is het goed om te zien dat met wat omzettingen er toch weer een strijdbaar team stond. Willem Berendschot zorgde voor een 1-0 voorsprong maar het team van NEO met meer ervaring kwam snel voor op 1-3. Teamcaptain Bart de Koning zorgde voor een 2-3 ruststand.

    Na  rust liep NEO’25 verder uit en Bart de Koning zorgde uiteindelijk voor een 3-5 eindstand.  Geen punten dus deze wedstrijd maar veel strijd en goed om te zien dat ook de jonkies Juup Fassaert en Joost Rops, beiden geboren in 2004, zich verder ontwikkelen. Met 8 spelers in de basis geboren in 2000 of daarna is er een mooie toekomst voor UVV’40 maar is het m.n. wel fysiek wennen aan het 'grote mannen' voetbal op zaterdag.

    Volgende thuiswedstrijd is gelijk een Bredase derby: 7 oktober UVV40-The Gunners, aanvang 15.00 uur.  We zien jullie graag op het mooie sportpark Jeugdland.