• Recent is er onder onze vrijwilligers via Taakie een profiel opengesteld voor de coordinatie van onze keeperstrainingen bij de jeugd. Mooi nieuws is dat er zich niet één maar zelfs twee corodinatoren hebben gemeld. Met dit bericht stellen zij zich aan jullie voor.

  • De taken van de coordinatoren staan nog niet precies vast, wat wel duidelijk is dat deze heren zich bezig zullen houden met het opzetten van een duidelijke communicatiestructuur tussen de keepers en ouders enerzijds en de keeperstrainers anderzijds. Daarnaast zullen ze zich, in overleg met de keeperstrainers en voetbaltechnische commissie, bezig gaan houden met oefenvormen en leerijnen. We wensen Remco en Jos veel succes in hun nieuwe vrijwilligersrol!

  • Hoi! Ik ben Remco. Ik ben 21 jaar en ben de keeper van de O23-2. Ik ben tot mijn 16e zo’n 10 jaar lang keeper geweest, en heb dit seizoen mijn handschoenen weer aangetrokken. Als coördinator keeperstrainingen wil ik de trainingen graag naar een volgend niveau tillen.

  • Mijn naam is Jos Augenbroe. Ik ben nu 19 jaar oud. Woon in de Ypelaar Breda en speel nu zo'n 6 jaar bij UVV'40. Ik speel nu zelf in de jo19-2, ben coach en trainer van de mo15-2 en assistent en trainer van de mo15-1. Ook ben lid van de sponsorcommissie en help een handje bij de social media van UVV'40. Waarom ik de taak van keeperstraining coördinator op me wil nemen is omdat ik de trainers al wel ken en ik het belangrijk vind om UVV'40 in de positieve zin te laten groeien! Mijn ambitie is ook om vanuit mijn mo15 trainerschap het voor elkaar te krijgen meer meiden op keeperstraining te krijgen. Samen met mijn collega coördinator kijken wij ernaar uit de keeperstrainingen meer gecoördineerd te krijgen en nog leuker. En ik weet zeker dat het ons gaat lukken!